2019-04-25

9 grunner til å besøke TUI Blue For Families (+1 bonus)

Det er viktig at hele familien blir fornøyd med ferien. På TUI Blue For Families får både barn og voksne avkobling med gullkant. Her lister vi opp hvorfor TUI Blue For Families er det beste valget for en perfekt familieferie.

1. Rom for hele familien

På TUI Blue For Families finnes det rom for både små og store familier. Bo i hotellrom eller leilighet som faktisk er designet for familier. Og hvorfor ikke oppgradere til swim-up og hoppe uti bassenget rett fra din egen terrasse? Er dere en familie som elsker å bade, og som helst vil slippe å være på tørt land i ferien, kan dere bestille et TUI Blue For Families med badeland, for eksempel TUI Blue Atlantica Aegean Blue, TUI Blue Atlantica Aegean Park, eller TUI Blue Tropical Resort.

Romslige rom med moderne skandinavisk design.
Romslige rom med moderne skandinavisk design.

2. Basseng for alle smaker

Vil du ha rolig bassengliv? Eller et basseng der alt skjer? Flere basseng og barnebasseng? Hadde det vært bra med et babybasseng med skygge for de minste familiemedlemmene? Ta det med ro! TUI Blue For Families har både store bassengområder, uteplasser og flere ulike basseng. Du kan slappe av med en god bok i solsengen mens resten av familien har vannkrig i et basseng, mye lenger unna.

Vannsklie
Babybasseng, barnebasseng, aktivitetsbasseng eller et rolig basseng – bassengvalget er ditt!

Ha hele bostedet i appen

Hjemme kan det være vanskelig å ha steinkontroll og du må i tillegg selv finne på hva du skal ha til middag. På TUI Blue For Families er det bare å kikke i appen. Har du lyst på et morsomt show eller en tøff treningstime? Det finnes også i appen! Når kommer Bamse, hvilken dag er minigolfturneringe eller sjokoladepartyet? Sjekk appen! På flyreisen finnes dessuten Bamse-appen for de minste. Les mer om appen her.

4. Barneklubb fra 0-11 år & Hangout for tenåringene

Ferien blir aldri kjedelig når du kan bli med Bamse på skattejakt, spise deg proppmett på pizzaparty og vinne over mamma eller pappa i vannkrig. Dessuten får barna mulighet til å lære noe nytt – hva sies om å reise rundt i verden eller gjøre spennende eksperimenter? Vi har Babyclub 0-3 år, Bamseklubben for barn 3-5 år og @611 for 6-11 år. For de litt eldre finnes The Hangout – en garantert foreldrefri sone med WiFi. Dessuten slipper du køer – alt kan bestilles i appen vår (se over).

Bamse besøker TUI Blue For Families hver dag.
Bamse besøker TUI Blue For Families hver dag.

5. Førsteklasses all inclusive

På TUI Blue For Families har du alltid minst to restauranter å velge mellom. Du kan ha store bufféer med alt og litt til, samt à la carte når du ønsker det litt roligere. Den matglade familien blir fornøyd, den kresne og vanskelige også. Barn spiser kostnadsfritt opp til 12 år, og har en egen buffé med sine favoritter, og kanskje det er litt enklere å friste med tzatziki i den greske øyverdenen enn hjemme på kjøkkenet?

Selv familiens vegetarianer og veganer kan finne ferien favorittrett, det samme gjelder allergikere og de som trenger spesielle dietter. Velutdannede kokker lager mat i åpne kjøkken, det finnes alltid en stor salatbuffé og ingen dag er lik den andre.

Det finnes noe for alle i matveien på TUI Blue For Families.
Det finnes noe for alle i matveien på TUI Blue For Families.

Treningsrom og Les Mills-timer

Ingen grunn til ikke å trene i ferien. Med velutstyrt treningsrom, Les Mills-timer uten ekstra kostnad har du alle muligheter til å holde gode vaner ved like. Eller du kan bare ligge i solsengen med en bunke bøker hvis foretrekker å se på treningen fra trygg avstand i ferien.

Kombiner trening med fornøyelser i ferien
Kombiner trening med fornøyelser i ferien

7. Show hver kveld

Uansett om du liker Bamse, klovner, slagere eller musikaler så har vi et show for deg. For deg med teateraper eller bare nysgjerrige barn så får de også mulighet til å være med i ”Step up and Move” og vise sine kunnskaper på den store scenen.

8. Gratis WiFi

Naturligvis kan du dele din herlige ferie med alt og alle. Vi har kostnadsfri WiFi i rommene, rundt bassenget og i restaurantene. Perfekt også for å kunne sjekke appen og planlegge ferien.

Vær tilkoblet hele døgnet eller koble deg helt av i ferien. Valget er ditt!
Vær tilkoblet hele døgnet eller koble deg helt av i ferien. Valget er ditt!

9. Svømmeskole for alle

På våre TUI Blue For Families kan alle fra 5 år lære å svømme (er du med to uker gir vi dessuten første svømmetak-garanti!). Det finnes også plask- og lek for de som er fylt 4 år for å blir vant med vann.

Men det er ikke bare barna som kan lære seg noe nytt i ferien. Det finnes også crawle-kurs for voksne.

Les mer om Bamses svømmeskole her

Lær deg å svømme på TUI Blue For Families.
Lær deg å svømme på TUI Blue For Families.

Men det viktigste av alt

Våre TUI Blue For Families-hotellet er laget av en enkel grunn. At du skal kunne tilbringe øyeblikk sammen med dine kjære som dere kan minnes resten av liver. Sjokoladefontenen ved middagsbordet, heisturen med Bamse, vannmelonen på stranden eller yogaen i soloppgangen blir så mye bedre når dere er sammen. Å få tid sammen er viktig, men også at alle får en ferie som oppfyller alles ønsker.

  Det beste er minene dere skaper sammen.
Det beste er minene dere skaper sammen.

Vi har TUI Blue For Families-hotell i hele verden.