7 tips til storbyer med herlige strender

Selv om høsten er rundt hjørnet, betyr ikke det at du har gått glipp av muligheten til å nyte sol og bad. Du kan fortsatt oppleve varmen uten å fly i flere timer eller være borte i to uker. Den herlige sensommervarmen er kanskje nærmere enn du tror. Her finner du syv byer i Europa der du enkelt kan kombinere en storbyweekend med strandliv.

Hvis du har lyst til å reise utover høsten, har vi flere fine steder der du kan nyte varmen og der både fornøyelser, kultur og strand ligger et steinkast unna.

Nice (Frankrike)

Langs strandpromenaden Promenade des Anglais finner du lange strender med både luksuriøse restauranter og enkle, men koselige spisesteder. På Castel Plage kan du bade i klart, blått vann og leie en solseng hvis du planlegger en hel dag på stranden. Blue Beach er perfekt for deg som vil prøve vannsport i ferien.
Her kan du se våre reiser til Nice »

Barcelona (Spania)

Strandlivet er bare ti minutter fra Barcelona sentrum. I tillegg kan du enkelt komme deg til flere bra strender via metroen. Ved de fleste strendene finnes det dusjer og oppbevaringsskap så du kan nyte i fred og ro. Det tar ca. 20 minutter å gå fra La Rambla til en av de mest populære strendene, Barceloneta. Nova Icaria er en litt mindre strand og litt roligere enn Barcoloneta.
Her kan du se våre reiser til Barcelona »

Cannes (Frankrike)

De fleste strendene i Cannes er private og du kan leie en komfortabel plass i skyggen for å slappe av mellom slagene. For en litt roligere dag på stranden anbefaler vi en dagsutflukt til øyene Iles de Lérins. Der kan du bade og snorkle i en liten, rolig badebukt.
Her kan du se våre reiser til Cannes »

Palma de Mallorca (Spania)

Ca’n Pere Antoni er en 753 meter lang og 25 meter bred sandstrand, beliggende foran katedralen La Seu. Et perfekt stopp hvis du utforsker byen med sykkel, det går sykkelstier både hit og langs hele bukten. Du kan sykle østover til Portixol der du finner flere strender, trivelige spisesteder og strandklubber.
Her kan du se våre reiser til Palma de Mallorca »

Dubrovnik (Kroatia)

I Dubrovnik kan du spasere langs smale middelaldergater, eller gå utenfor de gamle bymurene til noen av strendene som ligger i utkanten av byen. Her er vannet krystallklart og ved flere av strendene ligger det restauranter og kaféer i nærheten. Fra Lapad og Banje-stranden har du utsikt mot gamlebyen i Dubrovnik.
Vi har allerede mange spennende reiser til Kroatia, men snart kommer det enda flere!

Alicante (Spania)

Alicante ligger langs den 200 m lange kyststrekningen Costa Blanca, en by hvis kyst praktisk talt er overstrødd med strender. Langs den berømte strandpromenaden Explanda de Espagna finner du Playa de Postiguet. Her kan du vie dagen til vannsport i det klare vannet, eller sole deg på den fine stranden .For en litt roligere dag på stranden kan du ta bussen til Playa San Juan eller Arenales del Sol.
Her kan du se våre reiser til Alicante »

Lisboa (Portugal)

Like utenfor Lisboa ligger Guincho-stranden som du kan nå med sykkel, tog eller ferge. Du kan også ta buss til Costa da Caparica som ligger 10 km utenfor Lisboa. Her finnes det flere strandbarer og surfeskoler. På halvøya Tróia er det mange urørte strender.
Her kan du se våre reiser til Lisboa »