7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

2019-05-06
For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.

1. TUI Family Life Tropical Resort

TUI Family Life Tropical Resort finner du lett det perfekte motivet. Et alternativ er å gå ned til stranden (se bilde nedenfor), la barn/voksne gå blant parasollene i pastellfargede klær og der har du det! Dette bildet tas med fordel i solnedgang eller tidlig om morgenen da stranden er tom og lyset bedre. Parasollene er Instagram-vennlige, utsikten perfekt og sanden lys.

Her, blant alle parasollene, kan du få til det perfekte bildet.
Her, blant alle parasollene, kan du få til det perfekte bildet.

2. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort

I Kolymbia på Rhodos finner du den store familiefavoritten TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort. Her kan du ta det perfekte infinity-bildet der basseng møter hav. Gå ned til relax-bassenget ved strandkanten, svøm ut til kanten av bassenget og hvil skuldrene på kanten. Be den som tar bildet å få med palmen i midten og unngå å få med flere personer i bildet.

Infinity-basseng er populært på Instagram.
Infinity-basseng er populært på Instagram.

3. TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort

Kypros har Middelhavet klareste vann og også flere fantastiske familiehotell. Ett av dem er TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort som har Kypros’ største basseng. I tillegg til å ta bilde av det gigantiske bassenget så bør du ta en tur innom hotellets kaffe- og juicebar, Thea’s Coffee Shop & Juice Bar. Bestill en smoothie og knips i vei med portrettmodus.

Fargerike smoothies gir mange likes i sommer.
Fargerike smoothies gir mange likes i sommer.

4. TUI Family Life Atlantica Marmari Beach

I Hellas, ved Kos’ fineste sandstrand ligger TUI Family Life Atlantica Marmari Beach. Instagram-perlen på dette hotellet, er i tillegg til stranden, den utrolig vakre restauranten. Dekk opp en luksusfrokost her, ta bildet og del i vei!

Lyst, delikat og vakkert – alt du trenger for det perfekte restaurantbildet.
Lyst, delikat og vakkert – alt du trenger for det perfekte restaurantbildet.

5. TUI Family Life Bellevue Resort

I Kroatia, nærmere bestemt i Istria ligger vårt store familiehotell TUI Family Life Bellevue Resort. Her har du en utrolig utsikt over Adriaterhavet og det er også havet som kommer til å gjøre Instagram-kontoen din magisk! Vannet er nemlig krystallklart, noe som gjør det helt fantastisk å fotografere her. Still deg på en klippe litt over vannet og be barna, venner eller kjæresten flyte på en luftmadrass under deg. Ta et bilde med droneperspektiv og du kan få sommerens flotteste bilde!

Adriaterhavet er perfekt for et bilde i sommer.
Adriaterhavet er perfekt for et bilde i sommer.

6. TUI Family Life Alcudia Pins

På Mallorca ved strandparadiset Alcudia kan du bo på TUI Family Life Alcudia Pins.

Her får du fantastiske bilder hvis du tar med bassenget, vegetasjonen og det herlige turkise vannet i bakgrunnen.

Basseng, vegetasjon og hav!
Tre viktige detaljer i dette bildet – basseng, vegetasjon og hav!

7. TUI Family Life Atlantica Creta Paradise

Kreta er som skapt for Instagram og TUI Family Life Atlantica Creta Paradise er ikke noe unntak. Det absolutt beste bildet får du hvis du går over gaten til den roligere delen Olympus. Der går det en gangvei som er kantet av roser opp mot en fontene, la noen gå der i en lang flagrende kjole, alternativt bære på en stor rosa flamingo og bildet er sikret!

Den perfekte gangveien for et Instagram-bilde.
Den perfekte gangveien for et Instagram-bilde.

Lignende innlegg

All inclusive-hotell på Kapp Verde – 6 tips

Noe av det vanskeligste før en reise er regne ut et daglig budsjett. Du spør deg selv hva all den gode maten, kald drikke, is og utflukter kommer til å koste deg underveis. Med all inclusive er du garantert å ikke gå glipp av noe uten å måtte tenke på hva det koster. Bare utflukter kommer i tillegg. Her får du en guide til de beste hotellene!
2019-06-27

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Fem favorittutflukter i den greske øyverden

Den greske øyverdenen har utrolig mye å tilby. Som om klimaet, maten og atmosfæren ikke er nok, finnes det utflukter og aktiviteter som passer for både historienerder, strandfotografer og eventyrere. Her kan du lese mer om fem av våre gjesters favorittutflukter i den greske øyverden.
2019-05-10