7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

2019-05-06
For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.

1. TUI Family Life Tropical Resort

TUI Family Life Tropical Resort finner du lett det perfekte motivet. Et alternativ er å gå ned til stranden (se bilde nedenfor), la barn/voksne gå blant parasollene i pastellfargede klær og der har du det! Dette bildet tas med fordel i solnedgang eller tidlig om morgenen da stranden er tom og lyset bedre. Parasollene er Instagram-vennlige, utsikten perfekt og sanden lys.

Her, blant alle parasollene, kan du få til det perfekte bildet.
Her, blant alle parasollene, kan du få til det perfekte bildet.

2. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort

I Kolymbia på Rhodos finner du den store familiefavoritten TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort. Her kan du ta det perfekte infinity-bildet der basseng møter hav. Gå ned til relax-bassenget ved strandkanten, svøm ut til kanten av bassenget og hvil skuldrene på kanten. Be den som tar bildet å få med palmen i midten og unngå å få med flere personer i bildet.

Infinity-basseng er populært på Instagram.
Infinity-basseng er populært på Instagram.

3. TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort

Kypros har Middelhavet klareste vann og også flere fantastiske familiehotell. Ett av dem er TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort som har Kypros’ største basseng. I tillegg til å ta bilde av det gigantiske bassenget så bør du ta en tur innom hotellets kaffe- og juicebar, Thea’s Coffee Shop & Juice Bar. Bestill en smoothie og knips i vei med portrettmodus.

Fargerike smoothies gir mange likes i sommer.
Fargerike smoothies gir mange likes i sommer.

4. TUI Family Life Atlantica Marmari Beach

I Hellas, ved Kos’ fineste sandstrand ligger TUI Family Life Atlantica Marmari Beach. Instagram-perlen på dette hotellet, er i tillegg til stranden, den utrolig vakre restauranten. Dekk opp en luksusfrokost her, ta bildet og del i vei!

Lyst, delikat og vakkert – alt du trenger for det perfekte restaurantbildet.
Lyst, delikat og vakkert – alt du trenger for det perfekte restaurantbildet.

5. TUI Family Life Bellevue Resort

I Kroatia, nærmere bestemt i Istria ligger vårt store familiehotell TUI Family Life Bellevue Resort. Her har du en utrolig utsikt over Adriaterhavet og det er også havet som kommer til å gjøre Instagram-kontoen din magisk! Vannet er nemlig krystallklart, noe som gjør det helt fantastisk å fotografere her. Still deg på en klippe litt over vannet og be barna, venner eller kjæresten flyte på en luftmadrass under deg. Ta et bilde med droneperspektiv og du kan få sommerens flotteste bilde!

Adriaterhavet er perfekt for et bilde i sommer.
Adriaterhavet er perfekt for et bilde i sommer.

6. TUI Family Life Alcudia Pins

På Mallorca ved strandparadiset Alcudia kan du bo på TUI Family Life Alcudia Pins.

Her får du fantastiske bilder hvis du tar med bassenget, vegetasjonen og det herlige turkise vannet i bakgrunnen.

Basseng, vegetasjon og hav!
Tre viktige detaljer i dette bildet – basseng, vegetasjon og hav!

7. TUI Family Life Atlantica Creta Paradise

Kreta er som skapt for Instagram og TUI Family Life Atlantica Creta Paradise er ikke noe unntak. Det absolutt beste bildet får du hvis du går over gaten til den roligere delen Olympus. Der går det en gangvei som er kantet av roser opp mot en fontene, la noen gå der i en lang flagrende kjole, alternativt bære på en stor rosa flamingo og bildet er sikret!

Den perfekte gangveien for et Instagram-bilde.
Den perfekte gangveien for et Instagram-bilde.

Lignende innlegg

Hotell ved stranden på Rhodos – fem favoritter

Rhodos er den største av Tolvøyene, noe som gjør den til en av de mest allsidige, ikke minst når det kommer til alle gylne strender du kan besøke. Vi har tidligere tipset om de beste utfluktene øya har å by på, men hvis du er ute etter strender og krystallklart vann trenger du ikke å dra langt fra hotellene våre. Soldyrkeren, badeløven, fotofantasten og speedo-elskeren, se hit – her er de beste strandnære hotellene på Rhodos!
2019-05-22

5 veganske oppskrifter på TUI Family Life

For oss i TUI er det viktig å stadig fornye og forbedre bufféene på hotellene våre. De siste årene har vi satset litt ekstra på å sette sammen gode vegetariske og veganske retter som passer for hele familien.
2019-05-11

Klimakompenserte familiehotell – bare hos TUI

TUI FAMILY LIFE heter hotellene for familiens beste ferie. Der finner du alt fra store basseng til barneklubber, treningstimer, sunn mat og mye annet. Men ikke nok med det. TUI er også det eneste selskapet i reisebransjen som klimakompenserer vårt viktigste hotellkonsept for familier. Og for den saks skyld, alle våre andre konsepthotell også.
2019-05-06

Game of Thrones-guide i Dubrovnik

Den siste sesongen av Game of Thrones hadde premiære nå i påsken. Hvor mange ganger i løpet av seriens gang har vi ikke høry Starks slagord "Winter is coming" til nå å være midt i den kalde vinteren. Får du ikke nok av intriger, hevn og drager? I så fall er Dubrovnik det perfekte reisemålet for deg. Vi har satt sammen en Game of Thrones-guide i Dubrovnik! Kanskje blir tomheten etter serien litt lettere å håndtere da.
2019-04-22