2018-02-20

7 fantastiske basseng du burde oppleve

Et virkelig flott basseng er høyt oppe på manges ønskelister med hensyn til ting som må finnes på hotellet. Vi har listet opp 7 forskjellige hotell, som alle har et basseng utenom det vanlige.

Ubud Hanging Garden Resort, Bali

På dette luksuriøse feriestedet, som ligger i Ubud, midt på Bali, blant vulkaner, skoger og rismarker, har du fantastisk utsikt fra bassenget over de frodige skogene i området. Mens du tar morgenbadet, kan du også nyte utsikten over det vakre tempelet, som ligger på en liten fjellklippe litt unna.

1-800x600-hanging-gardens-bali
Kilde: thelostguides.com

Marina Bay Sands Skypark, Singapore

Ta en dukkert i verdens største rooftop infinity-basseng og nyt utsikten over Singapores skyline fra 57. etasje. Perfekt etter en hel dag i byen! Når dagen går mot slutten og solen går ned, vil du oppleve solnedgangen fra første rad.

Kilde: marianabaysands.com

San Alfonso del Mar Seawater Pool, Chile

Hopp i verdens største utendørsbasseng, som har en lengde på 20 olympiske svømmebasseng! Bassenget er fylt med ikke mindre enn 250 millioner liter saltvann! I tillegg til å svømme, kan du også seile og padle kajakk i bassenget.

Kilde: luxoticworld.com

One & Only Reethi Rah, Maldivene

På luksuriøse Maldivene kan du slappe av i dette nydelige bassenget mens du nyter utsikten over det turkise vannet i Det indiske hav.

Ser ikke dette herlig ut?

Baba Nest Sri Panwa, Phuket

På denne strandbaren kan du ta en avkjølende dukkert mens du nyter 360-graders panoramautsikt over Phuket. Om kvelden kan du oppleve en fantastisk solnedgang fra solterrassen.

5-800x600-baba-nest-sri-panwa-phuket
Kilde: thelostguides.com

One & Only Hayman Island, Australia

Dette luksushotellet ligger på den private øya Hayman Island, i delstaten Queensland. Fra bassenget har du flott utsikt over Great Barrier Reef.

Kilde: oneandonlyresorts.com

JW Marriot Khao Lak

Den lille landsbyen Khao Lak ligger 1,5 timer nord for Phuket flyplass. Her finner du kritthvite paradisstrender og på hotell JW Marriot Khao Lak finner du ett av de lengste bassengene i Sørøst-Asia!

Tenk deg å svømme her om morgenen.