@611 – klubben for alle hemmelige agenter

På @611, en av TUI Blue For Families barneklubber, kan nesten hva som helst skje. Bli med på en dag da barna forvandles til hemmelige agenter som både avslører tyver og redder kveldens sjokoladeparty. Vårt eget personale forteller om hvordan de skaper et uforglemmelig ferieminne med masse smil og latter.

Linnea Bay jobber med barneklubbene på TUI Blue Atlantica Creta Paradise og Atlantica Caldera Beach. Hun tar oss med på en dag i barneklubben @611 for alle barn mellom 6-11 år. Du blir nok litt overrasket over hvor mye barna rekker å gjøre på to timer.

Spesialesignede temaer

I barneklubben @611 har hver to-timers klubb ulike temaer. Men uansett hvilket tema det blir er det garantert mye som skjer. Alle aktiviteter og temaer i barneklubbene er laget av vårt TUI Child Care-team. Hver sommer får vi nye spennende temaer som er spesielt designet for å passe de ulike aldersgruppene.

I @611 har vi temaer som blant annet:

• Gale professorer med masse morsomme eksperimenter
• Rockestjerner – barna øver inn et eget rockenummer som de får vise for foreldrene på scenen.
• Bet you get wet – er en favoritt med vannleker og konkurranser som avsluttes med en stor vannkrig.

Det vises ingen nåde i vannkrigen på TUI Blue Atlantica Caldera Beach på Kreta.
Det vises ingen nåde i vannkrigen på TUI Blue Atlantica Caldera Beach på Kreta.

Hemmelige agenter & spionoppdrag

Barneklubben begynner kl. 10, og med en velkomstaktivitet presenteres dagens tema som denne dagen blir Spy Kids. Barna får utdelt sine nye identiteter som hemmelige agenter før vi blir kjent med hverandre ved hjelp av en navnelek og går gjennom klubbens regler. Deretter er det tid for det første spionoppdraget.

Hinderløype med tunneler og "laser"

For å bli en god spion trenger barna litt utstyr, derfor lager de førstørrelsesglass og aviser med hemmelige kikkehull. Når vi er ferdige med det er kl. 10.40 og det er tid for spiontrening utendørs. Med hjelp av en hinderløype får barna øve på å krype i tunneler, unngå laserstråler (røde tråder vi har hengt opp) og å ikke berøre bakken.

TUI Blue Nausicaa Beach har perfekt beliggenhet hvis du skal ha en treningsreise for spioner!
TUI Blue Nausicaa Beach har perfekt beliggenhet hvis du skal ha en treningsreise for spioner!

Mystiske meldinger

Når vi kommer inn i klubben igjen finner vi et mystisk hvitt papir som ser ut til å inneholde en hemmelig beskjed. Barna må sammen prøve å knekke koden og prøve ulike løsninger. Til slutt viser det seg at hvis vi maler med vannfarger dykker det opp en tekst som noen har skrevet med et hvitt kritt eller et stearinlys.

Den hemmelige meldingen avslører at mens vi var ute og trente i hinderløypa har noen kommet seg inn i klubben og stjålet alle sjokoladene til kveldens sjokoladeparty. I meldingen finner vi også ledetråder som kan føre oss til tyven – så nå blir det tyvejakt!

Sjokoladeparty & kveldsaktiviteter

Sjokoladeparty er en av kveldsaktivitetene som vi har på alle våre TUI Blue For Families minst 3 ganger i uken. De er mot kostnad og du kan velge mellom to eller tre timers party som har ulike temaer, blant annet Regnbueparty, Spøkelseskveld, Sjørøverparty og naturligvis den store favoritten: Sjokoladeparty.

På sjokoladepartyet får barna spise, drikke og til og med smøre seg inn med sjokolade. Definitivt både klissete og morsomt. Vi har også ulike danseleker, godteribingo, konkurranser og sjokoladespa.

Spionene fanger tyven!

Når klokka nærmer seg tolv finner vi endelig tyven – en snodig fyr som er kledd ut som pingvin. Da kan vi bære sjokoladen tilbake til klubben slik at kveldens party er reddet!

Kvart på tolv samles vi og forteller hva vi synes var den morsomste aktiviteten i dag, og vi rekker også å leke blunkeleken før barna blir hentet. I blunkeleken er ett av barna detektiv og noen er den ”onde”. Når den onde blunker til noen av de andre så ramler de ned på gulvet og detektiven må finne ut hvem den onde er. Naturligvis kan barna ta med seg spionutstyret hjem

@611 På TUI Blue Mai Khao Lak med TUI.
På TUI Blue Life Mai Khao Lak er det godt med flere vannpauser når man jakter på tyver. Da passer det bra at alle barna får en egen @611-vannflaske!

Her kan du leser mer om @611 og våre andre barne- og ungdomsklubber, samt se alle de flotte Family Life-hotellene du kan dra til i sommer!