5 veganske oppskrifter på TUI Family Life

2019-05-11
For oss i TUI er det viktig å stadig fornye og forbedre bufféene på hotellene våre. De siste årene har vi satset litt ekstra på å sette sammen gode vegetariske og veganske retter som passer for hele familien.

Her får du 5 veganske oppskrifter fra våre bufféer på TUI Family Life, de er dessuten glutenfrie så alle skal kunne finne sin favoritt på bufféen!

5 veganske oppskrifter fra våre TUI Family Life-bufféer

 1. 1. Rødbetsbiffer med eple- & zucchinidipp

  Grønnsaksbiffer er fantastiske, du kan lage dem i nesten alle regnbuens farger – orangsje gulrotbiffer, gyllengule med kikerter og gurkemeie eller hvorfor ikke de herlige rosarøde rødbetsbiffene? Perfekte også for de minste som er litt skeptiske til diverse grønnsaker – ferien blir jo litt morsommere med rosa biffer til middag.tui-vegan-recept-16-9-GettyImages-1094441952

 2. 2. Green Power Pizza

  Her er pizzaen som en gang for alle beviser at grønt er godt. Ikke spar på pestoen så blir denne pizzaen som toppes med grovrevet zucchini og rucola supergod. Bunnen er laget av blomkål og bokhvete, og den perfekte konsistensen får du takket være linfrø og sirup. Prøv den hjemme i sommer med ulike typer fyll/toppinger!

 3. 3. Vegansk kremost

  Hemmeligheten for å lykkes med din veganske cream cheese er at du bløtlegger cashewnøttene i minst 30 minutter før du blander dem sammen med resten av ingrediensene. Da får du et herlig mykt smørbart pålegg. Perfekt på frøknekkebrød, bagels eller en sandwich. Du kan også servere den til fredagskosen som dipp til grønnsakene.tui-vegan-recept-CYP LIM F187

 4. 4. Brownie med mørk sjokolade

  Hva er vel ikke en ferie uten en syndig god dessert eller kake? I denne veganske brownieoppskriften forhøyes sjokoladesmaken takket være den saftige kaken. Sviskene påvirker ikke den gode sjokoladesmaken og erstatter alt smøret som du vanligvis har i for å maksimere den gode browniesmaken. De passer også for deg som vil ha noe godt uten en altfor søt smak, og tåler du ikke nøtter kan du naturligvis hoppe over valnøttene.

  tui-vegan-recept-16-9-LIB SHU 13 F1354 RF

 5. 5. Skoladebar med peanøttsmør og popcorn

  Ekspertene blir aldri enige om peanøttsmør er bra eller dårlig, men hvem bryr seg? Det er supergodt og sammen med sjokolade og popcorn blir det til en snackbar der harmonien mellom søtt og salt er komplett.

  tui-vegan-recept-16-9-IL072215

Uansett om du er vegetarianer, veganer eller bare rett og slett nysgjerrig på nye matretter, finner du noe godt og velsmakende på våre bufféer i sommer.
Ta en titt på alle våre TUI Family Life, der hele familien kan finne sin favorittrett på bufféen.

Lignende innlegg

All inclusive-hotell på Kapp Verde – 6 tips

Noe av det vanskeligste før en reise er regne ut et daglig budsjett. Du spør deg selv hva all den gode maten, kald drikke, is og utflukter kommer til å koste deg underveis. Med all inclusive er du garantert å ikke gå glipp av noe uten å måtte tenke på hva det koster. Bare utflukter kommer i tillegg. Her får du en guide til de beste hotellene!
2019-06-27

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Fem favorittutflukter i den greske øyverden

Den greske øyverdenen har utrolig mye å tilby. Som om klimaet, maten og atmosfæren ikke er nok, finnes det utflukter og aktiviteter som passer for både historienerder, strandfotografer og eventyrere. Her kan du lese mer om fem av våre gjesters favorittutflukter i den greske øyverden.
2019-05-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06