5 veganske oppskrifter på TUI Blue For Families

For oss i TUI er det viktig å stadig fornye og forbedre bufféene på hotellene våre. De siste årene har vi satset litt ekstra på å sette sammen gode vegetariske og veganske retter som passer for hele familien.

Her får du 5 veganske oppskrifter fra våre bufféer på TUI Blue For Families, de er dessuten glutenfrie så alle skal kunne finne sin favoritt på bufféen!

5 veganske oppskrifter fra våre TUI Blue For Families-bufféer

 1. 1. Rødbetsbiffer med eple- & zucchinidipp

  Grønnsaksbiffer er fantastiske, du kan lage dem i nesten alle regnbuens farger – orangsje gulrotbiffer, gyllengule med kikerter og gurkemeie eller hvorfor ikke de herlige rosarøde rødbetsbiffene? Perfekte også for de minste som er litt skeptiske til diverse grønnsaker – ferien blir jo litt morsommere med rosa biffer til middag.tui-vegan-recept-16-9-GettyImages-1094441952

 2. 2. Green Power Pizza

  Her er pizzaen som en gang for alle beviser at grønt er godt. Ikke spar på pestoen så blir denne pizzaen som toppes med grovrevet zucchini og ruccola supergod. Bunnen er laget av blomkål og bokhvete, og den perfekte konsistensen får du takket være linfrø og sirup. Prøv den hjemme i sommer med ulike typer fyll/toppinger!

 3. 3. Vegansk kremost

  Hemmeligheten for å lykkes med din veganske cream cheese er at du bløtlegger cashewnøttene i minst 30 minutter før du blander dem sammen med resten av ingrediensene. Da får du et herlig mykt smørbart pålegg. Perfekt på frøknekkebrød, bagels eller en sandwich. Du kan også servere den til fredagskosen som dipp til grønnsakene.tui-vegan-recept-CYP LIM F187

 4. 4. Brownie med mørk sjokolade

  Hva er vel ikke en ferie uten en syndig god dessert eller kake? I denne veganske brownieoppskriften forhøyes sjokoladesmaken takket være den saftige kaken. Sviskene påvirker ikke den gode sjokoladesmaken og erstatter alt smøret som du vanligvis har i for å maksimere den gode browniesmaken. De passer også for deg som vil ha noe godt uten en altfor søt smak, og tåler du ikke nøtter kan du naturligvis hoppe over valnøttene.

  tui-vegan-recept-16-9-LIB SHU 13 F1354 RF

 5. 5. Sjokoladebar med peanøttsmør og popcorn

  Ekspertene blir aldri enige om peanøttsmør er bra eller dårlig, men hvem bryr seg? Det er supergodt og sammen med sjokolade og popcorn blir det til en snackbar der harmonien mellom søtt og salt er komplett.

  tui-vegan-recept-16-9-IL072215

Uansett om du er vegetarianer, veganer eller bare rett og slett nysgjerrig på nye matretter, finner du noe godt og velsmakende på våre bufféer i sommer.
Ta en titt på alle våre TUI Blue For Families, der hele familien kan finne sin favorittrett på bufféen.

Lignende innlegg

Halloumi – nasjonalretten på Kypros

Hvis du skal til Kypros må du ikke gå glipp av nasjonalretten halloumi. Den populære osten smaker best når den grilles litt gyllen. Når den i tillegg serveres sammen med noe søtt blir det en fantastisk smakseksplosjon. Men ikke nøy deg med bare halloumi – bestill meze, så får du et helt bord fullt av lekre småretter som alle kan dele.

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken øy er best?

Sommer hele året med 2700 soltimer, temperaturer som sjelden kryper under 20 grader og strender så langt øyet kan se. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor øyene lokker så mange besøkende. Vanskeligere kan det være å velge hvor du skal reise. Hvilken øy er best? Gran Canaria eller Tenerife? Her får du hjelp til å velge hvilken øy som passer for deg.

Bangkoks beste streetfood

Bangkoks gatemat er rangert som en av de beste i verden, og det er lett å forstå hvorfor. På hvert hjørne står det en matvogn, det oser og ryker og en duft av fiskesaus, sitrongress og chili slår imot deg. Fortsett å lese dersom du ikke vil gå glipp av Bangkoks beste streetfood under ditt neste besøk i denne spennende storbyen.

De 5 beste reisemålene for sykling

Her er noen av de aller beste reisemålene i Europa for deg som vil sykle. Bli med langs de hvite veiene i Italia, gjennom det franko-germanske Alsace og de utfordrende fjellene på Mallorca. Les videre for tips til hvordan du får en sykkelferie med fantastisk landskap, koselige landsbyer og badeplasser.