5 ting å gjøre i Dubai

Dubai har noe for alle. Her finnes herlige strender, fantastiske hotell, shopping i verdensklasse, ørken rundt hjørnet og lekker mat. Her lister vi opp 5 ting du ikke må gå glipp av når du besøker Dubai.

Burj Khalifa

Å dra opp i Burj Khalifa og se på utsikten over hele Dubai er spektakulært. Bygningen er 828 meter høy og består av hotell, bosteder, restauranter og kontorer. Observatoriet At The Top SKY i 148. etasje bør du ikke gå glipp av. Vil du slå til med litt ekstra luksus kan du nyte afternoon tea i høyde med skyene. Et tips er å bestille billetter på forhånd.

Her ligger også verdens største shoppingsenter Dubai Mall.

Burj Khalifa, Dubai

Dubai Creek

Dubai Creek er en elv som deler Dubai i to deler. Her kan du oppleve Dubais eldre deler, Deira og Bur Dubai, rusle rundt i soukene, lukte på krydder og oppleve en annen del av Dubai enn det du vanligvis ser på bilder. Et ekstra tips er å bestille en middagsutflukt med båt på Dubai Creek.

souk dubai

Kjør jeep i ørkenen

Det finnes mange arrangører som tilbyr jeepturer ut i ørkenen utenfor Dubai. Kjør rally over sanddynene, prøv sandboarding og se solen senke seg over fjelltopper og sand, sand og sand. Bonus: fantastiske Instagram-bilder loves!

Jeep i Dubais ørken

Dubai Fountains fonteneshow

Nyt et spektakulært show ved verdens største koreograferte fontene utenfor Burj Khalifa. Fontenen er større enn to fotballbaner, vannet beveger seg til ulike typer musikk og viser over 1000 ulike vannmotiv. Det beste stedet å nyte dette skuespillet på er langs The Dubai Fountain Boardwalk.

Fonteneshow i Dubai

Dubai Marina

Dette er en bydel med koselige gågater, kaféer, restauranter, butikker og høye skyskrapere. Du kan besøke havnen der luksuriøse båter legger til, og Dubai Marina Mall ligger også i dette området.

Dubai marina