2019-12-15

5 ting å gjøre i Dubai

Dubai har noe for alle. Her finnes herlige strender, fantastiske hotell, shopping i verdensklasse, ørken rundt hjørnet og lekker mat. Her lister vi opp 5 ting du ikke må gå glipp av når du besøker Dubai.

Burj Khalifa

Å dra opp i Burj Khalifa og se på utsikten over hele Dubai er spektakulært. Bygningen er 828 meter høy og består av hotell, bosteder, restauranter og kontorer. Observatoriet At The Top SKY i 148. etasje bør du ikke gå glipp av. Vil du slå til med litt ekstra luksus kan du nyte afternoon tea i høyde med skyene. Et tips er å bestille billetter på forhånd.

Her ligger også verdens største shoppingsenter Dubai Mall.

Burj Khalifa, Dubai

Dubai Creek

Dubai Creek er en elv som deler Dubai i to deler. Her kan du oppleve Dubais eldre deler, Deira og Bur Dubai, rusle rundt i soukene, lukte på krydder og oppleve en annen del av Dubai enn det du vanligvis ser på bilder. Et ekstra tips er å bestille en middagsutflukt med båt på Dubai Creek.

souk dubai

Kjør jeep i ørkenen

Det finnes mange arrangører som tilbyr jeepturer ut i ørkenen utenfor Dubai. Kjør rally over sanddynene, prøv sandboarding og se solen senke seg over fjelltopper og sand, sand og sand. Bonus: fantastiske Instagram-bilder loves!

Jeep i Dubais ørken

Dubai Fountains fonteneshow

Nyt et spektakulært show ved verdens største koreograferte fontene utenfor Burj Khalifa. Fontenen er større enn to fotballbaner, vannet beveger seg til ulike typer musikk og viser over 1000 ulike vannmotiv. Det beste stedet å nyte dette skuespillet på er langs The Dubai Fountain Boardwalk.

Fonteneshow i Dubai

Dubai Marina

Dette er en bydel med koselige gågater, kaféer, restauranter, butikker og høye skyskrapere. Du kan besøke havnen der luksuriøse båter legger til, og Dubai Marina Mall ligger også i dette området.

Dubai marina

Lignende innlegg

Gode tips om Curaçao

Curaçao utgjør, sammen med øyene Aruba og Bonaire i Karibien, noe som kalles for ABC-øyene. Her finner du krystallklart vann, naturopplevelser og snorkling i verdensklasse.
2019-12-18

48 timer i New York

Ikke en gang en uke er nok til at du blir lei av New York, men mange besøker også New York for kortere tid. Her får du tips til hvordan du skal få maks ut av to dager med mange New York-opplevelser – fra shopping og byens beste artisjokkdipp til spisesteder i China Town.
2019-10-29

Riad i Marrakech – du bor som i et eventyr

Gatene i Marrakech surrer av selgere, gatemusikanter, vespaer og esler lastet med tepper og tekstiler. Åpner du porten til en riad, en marokkansk variant av bed & breakfast, møter du et fredelig, stille og magisk sted bare et par skritt fra den myldrende medinaen. Å bo på riad i Marokko er ikke bare balsam for sjelen, men også en drøm for deg som er interessert i interiørdesign.
Marianne M. Marianne M. 2018-08-24

Hit reiser kjendisene på ferie!

Når kjendiser, filmstjerner, rike og berømte besøket et reisemål, gir det ferien din det lille ekstra. Tanken på at du går i Alicia Wikanders fotspor eller kanskje sitter på samme taverna som Leonardo DiCaprio har gjort er spennende, men gir også et kvalitetsstempel. Så hvor reiser du for størst mulighet til kjendisspotting, og hvordan ferierer du som en filmstjerne? Her finner du svarene.
2018-01-25