5 luksuriøse strandhoteller på Phu Quoc

Unn deg en luksuriøs reise til Vietnam og bo på unike strandhoteller med førsteklasses service.

På Phu Quoc kan du nye late dager på kritthvite strender og bade i krystallklart vann uten å engang måtte forlate hotellområdet. Uansett hvem eller hvor mange du reiser med har vi det perfekte hotellet.

Her finner du 5 unike luksushotell som bidrar til å gjøre din ferie uforglemmelig.

Bassengområde på InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort.
Hotellets bassengområde har utsikt til stranden.

1. InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort

InterContinetal har vært en av verdens mest luksuriøse hotellkjeder i over 70 år. Hvert hotell er unikt og InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort er intet unntak. På dette 5-stjernes hotellet kan du enkelt nyte Vietnam-ferien til det fulle.

Hotellet er lokalisert langs stranden i elegante omgivelser. Omgitt av tropisk vegetasjon og palmer skal det godt gjøres å finne et hotell i et mer idyllisk landskap. Her finner du flotte bassengområder med solsenger, barneklubb for de minste samt et velutstyrt treningsrom. Dersom du er på jakt etter total avslapping bør du benytte deg av de unike spa-fasilitetene. På HARNN Heritage Spa kan du velge blant en rekke massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

På InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort finner du hele fire førsteklasses restauranter, noe som gjør hotellet perfekt for ferierende «foodies». Velg mellom en luksuriøs fiske- og skalldyrrestaurant på stranden eller nyt retter fra det italienske kjøkken ved bassenget. Hvis du synes det er vanskelig å bestemme deg kan du velge og vrake i internasjonale smaker på bufférestauranten Sora & Umi. I hotellets 19.etasje finner du baren INK 360. Her kan du nyte en magisk solnedgang med en vakker panoramautsikt over det glitrende havet.

La Veranda Resort på Phu Quoc, Vietnam.
Vakre La Verdana Resort sett ovenfra.

2. La Veranda Resort

La Veranda Resort skårer usedvanlig høyt på kundetilfredshet. Med hele 9.9 av 10 mulige, hersker det liten tvil om at dette er et flott sted å tilbringe Phu Quoc-ferien. Hvis du i tillegg er på jakt etter en oase av trivsel og velvære kan du trygt legge turen hit.

Hotellet er bygget i en romantisk kolonistil og fremstår som meget elegant. Nedenfor hotellet finner du La Verdanas private strand. Omgitt av et asurblått hav og en tropisk hage vil du raskt kunne senke skuldrene. Dette er også et perfekt sted for alle som er glade i å være aktive på ferie. Her kan du nemlig padle kajakk, spille volleyball eller benytte deg av hotellets treningsfasiliteter.

Variasjonen er stor når det kommer til hotellets restaurantfasiliteter. Her kan du både velge mellom spesialiteter fra det vietnamesiske så vel som det internasjonale kjøkken. Spis italiensk pizza i solnedgangen på stranden eller smak på grillede delikatesser. På stranden finner du også selvstendige barer og restauranter dersom du er på jakt etter et større utvalg av mat. Ikke glem å ta turen til nattmarkedet i Duong Dong. Her finner du et autentisk vietnamesisk marked fullstappet med spennende matboder.

Salinda Resort Phu Quoc Island, Vietnam.
Idyllisk infinity-basseng på Salinda Resort Phu Quoc Island.

3. Salina Resort Phu Quoc Island

Drømmer du om et luksuriøst hotell med infinity-basseng? Kun noen få skritt fra den vakre stranden Long Beach ligger Salinda Resort Phu Quoc Island. På dette 5-stjernes boutique-hotellet, som også har vunnet en rekke anerkjente priser, kan du nyte en førsteklasses service.

På hotellområdet finnes det tre à la carte-restauranter som tilbyr kulinariske opplevelser for noen og enhver. Her kan du velge mellom spesialiteter fra det indiske, vietnamesiske og italienske kjøkken. I tillegg til dette kan du nyte snacks og smoothies i bassengbaren, samt tapas og drinker i loungebaren.

Det er lett å lade batteriene på Salina Resort Phu Quoc Island. Slapp av i det luksuriøse bassengområdet eller sol deg på stranden. Her kan du nemlig gjøre begge deler. Hvis du liker å kombinere strandliv med morsomme aktiviteter er forholdene lagt til rette for dette også. På stranden kan du spille volleyball med de du reiser sammen med, eller dra på utflukt med kajakk. På hotellets treningsrom har du flott utsikt over hagen. Det tilbys også personlig trening til de som ønsker å få maksimalt ut av treningsøktene i ferien.

The Shells Resort & Spa på Phu Quoc, Vietnam.
The Shells Resort & Spa har en fantastisk beliggenhet.

4. The Shells Resort & Spa

I rolige omgivelser rett ved stranden finner du idylliske The Shells Resort & Spa.
Hotellet har både en privat strand og tre flotte bassenger. Dersom du er på jakt etter en rolige og avslappende ferie er dette stedet for deg. Velg mellom et rom med balkong og fantastisk havutsikt eller en villa med basseng i hagen. Uansett hvordan du ønsker å bo er sannsynligheten stor for at du finner ditt optimale alternativ her. The Shells Resort & Spa tilbyr også familierom.

Hotellet har både flotte trenings- og spa fasiliteter. Treningsrommet er har et bredt utvalg av treningsapparater og ligger flott plassert med fin utsikt over hotellets hageanlegg. I den eksklusive spa-avdelingen benyttes kun naturlige produkter og hver behandling er spesialtilpasset hver gjest.

Hotellet er omgitt av tropisk vegetasjon og består av flere bygninger og små bungalower. I bufférestauranten The Flow serveres det både frokost, lunsj og middag. På hotellområdet finner du også baren Liquid Lounge hvor det serveres enkle retter hele dagen. Dersom du kun ønsker å slappe av på hotellrommet kan du enkelt bestille romservice. Dette er tilgjengelig hele døgnet.

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay på Phu Quoc, Vietnam.
På JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay kan du nyte en luksusferie utenom det vanlige.

5. JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay er utvilsomt et av våre aller mest majestetiske hoteller. På denne internasjonale luksusperlen kan du nyte en ferieopplevelse utenom det vanlige. Med sitt unike design, enestående restauranter, flotte bassengområde og fantastiske beliggenhet på Sao Beach i Phu Quoc kan drømmeferie begynne.

Hotellet er tegnet av arkitekten Bill Bensley og inspirasjonen til designet er hentet fra universet. Her kan du bo i elegante rom med utsikt til hav eller hage. Alle rommene er klassisk og smakfullt innredet med sterke fargeinnslag. Baderommene er luksuriøse og romslige. På alle badene finner du både badekar og dusj.

På JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay finner du fem forskjellige restauranter og her er utvalget stort. Velg mellom grillet sjømat, smaker fra det lokale kjøkkenet eller internasjonale spesialiteter. I hotellets egen Hoi An-inspirerte handlegate finner du cafeen French & Co som igjen serverer franske spesialiteter i form av bakervarer og nybrygget kaffe.

Bestill en spa-behandling i hotellets spa-fasiliteter eller tren i hotellets flotte treningsrom. Hvis du liker å tilbringe tid ute i frisk luft leier hotellet ut sykler. Du kan også spille fotball med de du reiser sammen med eller teste ut hotellets egne løpebane. Det er hersker liten tvil om at et opphold på dette hotellet er fullstappet med unike opplevelser.