5 lekre hotell for en luksusferie i vinter

Drømmer du om å unne deg en ekte luksusferie? Til et hotell der hver eneste detalj føles eksklusiv og utvalg – alt fra regndusjen på badet, til rettene på restaurantmenyen og lakenene i senga? Noen ganger er det nok bare å drømme, men hvis du vil gjøre drømmen virkelig finner du her fem tips til flotte luksuriøse hotell for både familier og voksne som reiser uten barn. Alle kan i tillegg bestilles som en komfortabel pakkereise.

Hva betyr egentlig en luksusferie?

Den klassiske definisjonen på luksus, at noe er dyrt, få forunt og litt overdådig, appelerer nødvendigvis ikke til alle. Selve muligheten til i det hele tatt å kunne reise til en bestemt destinasjon er definitivt en form for luksusferie, uansett om det gjelder Maldivene, Thailand eller Kreta. Her velger vi å fokusere på de luksushotellene som tilbyr den spesielle følelsen av kvalitet, komfort og avslapping. Der hvert øyeblikk føles som om det er utvalgt kun for deg.

Romantikk i verdensklasse på TUI Sensimar Seaside Suites & Spa, Mexico

Spennende blanding av klassisk og nytt på TUI Sensatori Resort Tenerife

Minimalistisk og moderne på TUI Sensimar Koh Samui

Nybygget familieluksus på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana

En egen paradisøy på Centara Grand Island Resort, Maldivene

Flere tips for deg som leter etter hotell til luksusferien

Eksemplene over er bare et lite utvalg av våre hotell som passer for en ekstra luksuriøs vinterferie. Vil du ha flere alternativer å velge mellom, for både vinter og sommer, nær og fjern, kan du se på tui.no.