5 lekre hotell for en luksusferie i vinter

2017-12-07
Drømmer du om å unne deg en ekte luksusferie? Til et hotell der hver eneste detalj føles eksklusiv og utvalg – alt fra regndusjen på badet, til rettene på restaurantmenyen og lakenene i senga? Noen ganger er det nok bare å drømme, men hvis du vil gjøre drømmen virkelig finner du her fem tips til flotte luksuriøse hotell for både familier og voksne som reiser uten barn. Alle kan i tillegg bestilles som en komfortabel pakkereise.

Hva betyr egentlig en luksusferie?

Den klassiske definisjonen på luksus, at noe er dyrt, få forunt og litt overdådig, appelerer nødvendigvis ikke til alle. Selve muligheten til i det hele tatt å kunne reise til en bestemt destinasjon er definitivt en form for luksusferie, uansett om det gjelder Maldivene, Thailand eller Kreta. Her velger vi å fokusere på de luksushotellene som tilbyr den spesielle følelsen av kvalitet, komfort og avslapping. Der hvert øyeblikk føles som om det er utvalgt kun for deg.

Romantikk i verdensklasse på TUI Sensimar Seaside Suites & Spa, Mexico

Spennende blanding av klassisk og nytt på TUI Sensatori Resort Tenerife

Minimalistisk og moderne på TUI Sensimar Koh Samui

Nybygget familieluksus på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana

En egen paradisøy på Centara Grand Island Resort, Maldivene

Flere tips for deg som leter etter hotell til luksusferien

Eksemplene over er bare et lite utvalg av våre hotell som passer for en ekstra luksuriøs vinterferie. Vil du ha flere alternativer å velge mellom, for både vinter og sommer, nær og fjern, kan du se på tui.no.

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16