2019-05-06

5 grunner til at ferier er bedre med TUI

Borte bra, men hjemme best… stemmer det virkelig bestandig? Absolutt ikke. På TUIs familiereiser kan borte være mye bedre enn bra… Alt fra grillkvelden, svømmeskolen og trening til å helt enkelt å våkne om morgenen kan bli litt bedre når du er borte.

1. Frokosten med det lille ekstra

Når du er hjemme og våkner, uansett om det er hverdag eller helg, så det det stort sett alltid masse ting som skal fikses allerede om morgenen. Hjemme lager ikke frokosten seg av seg selv. Frokosten lager ikke seg selv på TUI Family Life Bellevue Resort heller, men du kan likevel med god samvittighet sove litt lenger, for mens du unner deg noen ekstra minutter (eller en ekstra time!), så tar et team med kokker seg av frokosten. Chiapudding og frokostblandinger settes frem sammen med fersk frukt. Når du er klar til frokost er det bare å gå til dekket bord, og bestille en omelett akkurat slik du vil ha den og med litt nystekt bacon til.

En herlig frokost ved bassenget på TUI Family Life Flamingo Beach.
En herlig frokost ved bassenget på TUI Family Life Flamingo Beach.

2. Solhilsen i gryningen direkte på stranden

For å få en god treningsvane må man faktisk trene av og til. Kanskje du bare rekker å trene i lunsjen (med mindre ingen booker inn et møte rett før lunsj), eller kanskje trening er noe du bare må skynde deg å rekke etter jobb. Da trener du mest sannsynlig trene innendørs, i et svett treningsstudio eller i en trang sal.

På TUI Family Life Mai Khao Lak kan du isteden stikke tærne i sanden. Du står opp når hanen galer, men det føles likevel greit fordi du skal begynne dagen med en time Body Balance sammen med Les Mills. Mens solen stiger høyre på himmelen går du gjennom solhilsenen i fred og ro, mens bølgene ruller inn over stranden.

Slik kan du begynne dagen din på TUI Family Life Mai Khao Lak.
Slik kan du begynne dagen din på TUI Family Life Mai Khao Lak.

3. Grillkveld uten krangling

Nå er det tid for å ta frem grillen igjen. Morsomt og godt. Men noen ganger går det ikke helt etter planen. Av og til begynner det å regne, selv om det ikke var meldt regn.

På Green & Grill trenger du ikke anstrenge deg for å nyte sommerens perfekte grillmiddag – det eneste du trenger å gjøre er å bestemme deg for om du vil ha bakt potet eller coleslawsalat ved siden av.

Her er det dekket klart til årets beste grillkveld på TUI Family Life Aegean Park.
Her er det dekket klart til årets beste grillkveld på TUI Family Life Aegean Park.

4. Isbilen vs italiensk isvogn

Istedenfor en stor bil som kjører frem og tilbake med en skjærende melodi så kjøres det ut en italiensk isvogn til bassengområdet. Bare å velge mellom ulike smaker og topping – sett sammen din egen favorittis!

Barn spiser is

5. Det første svømmetaket og perfekt crawle-teknikk

Vi har fine badeplasser hjemme, men det kan jo være et stykke til nærmeste strand. Da må du huske å pakke alt du trenger – håndklær, barnas badetøy, caps, solkrem, tepper og ditt eget badetøy (det siste er ofte det vanskeligste å huske!). Og når barna blir store nok til å lære å svømme blir det ofte i en svømmehall – trangt og trist.

Men på alle våre TUI Family Life rundt Middelhavet, kan du nyte et glass ferskpresset juice ved bassengkanten mens Bamses svømmeskole lærer barna hvordan de flyter på rygg og dykker, og naturligvis garanteres de aller første svømmetakene! Eller kanskje du passer på å lære deg den perfekte crawle-teknikken? Det er aldri for sent å lære seg noe nytt!

Svømmeskole
Med TUI kan ferien bli en mulighet for deg til å lære noe nytt eller ganske enkelt finpusse teknikken.

Strand eller basseng?

Glemt noe? Ingen problem. De beste hotellene for barneferien, TUI Family Life, ligger alltid i kort gåavstand fra stranden, og alle har flere basseng på området.

Topp 5 hotell der gjestene synes at borte er bedre enn bra:

  1. TUI Family Life Tropical Resort i Sarigerme, Tyrkia

  2. TUI Family Life Nausicaa Beach i Fig Tree Bay, Kypros