5 bærekraftige hotell du kan bestille i sommer

2019-04-23
Et spørsmål som blir stadig viktigere blant reisende er bærekraftsertifiserte hotell. 95 % av TUIs kunder synes at bærekraft er viktig på reisen og ca. hver femte kan ikke tenke seg å bo på et hotell som ikke er bærekraftsertifisert. Det viser en nylig avsluttet kundeundersøkelse. Her lister vi opp fem av våre populære sommerhotell med bærekraftsertifisering. For avreiser etter 1. mai, er oppholdet også klimakompensert.

1. TUI Family Life Alcudia Pins, Mallorca

Vårt beste familiehotell i Alcudia, TUI Family Life Alcudia Pins, ligger rett på stranden. Sanden er hvit, vannet er herlig turkist og stranden er langgrunn. Hotellet har flere basseng, inkludert vannsklier for store og små barn. Det finnes blant annet fem restauranter, kafé på stranden og en solterrasse ovenfor bassengbaren dersom du vil ha det litt roligere.

Les mer om TUI Family Alcudia Pins

Den hvite Playa de Muro-stranden på Mallorca.
TUI Family Life Alcudia Pins ligger ved den hvite Playa de Muro-stranden.

2. TUI Family Life Atlantica Caldera Beach

TUI Family Life Atlantica Caldera Beach ligger i rolige Gerani på Kreta. Hotellet er inndelt i ulike soner og du kan velge om du vil bo i den roligere Olympus-delen eller den mer fartsfylte Afrodite-delen. Flere basseng, barneklubb, treningsrom, tennisbaner og herlige strandbeliggenhet.

Les mer om TUI Family Life Atlantica Caldera Beach

Stranden ved TUI Family Life Atlantica Caldera Beach.
TUI Family Life Atlantica Caldera Beach er stor familiefavoritt.

3. TUI Family Life Pascha Bay, Tyrkia

På TUI Family Life Pascha Bay utenfor Alanya i Tyrkia trives hele familien. Treningsrom med havutsikt, spa og voksensone kombineres med barneklubb, vannsklier og masse aktiviteter. Hotellet ligger rett ved den herlige stranden der det også finnes en lang badebrygge.

Les mer om TUI Family Life Pascha Bay

Vannsklier på Pashca Bay
TUI Family Life Pascha Bay har noe for alle.

4. TUI Family Life Atlantica Aegean Park, Rhodos

På Rhodos ligger TUI Family Life Atlantica Aegean Park. Hotell med eget badeland, flere basseng, svømmeskole og mange rom som har egen utgang til basseng. Dessuten ligger det ved Kolymbiastranden, så hvis du liker å bade blir du garantert ikke skuffet. Like utenfor hotellet går det busser til Rhodos by og Lindos. All inclusive er inkludert i prisen.

Les mer om TUI Family Life Atlantica Aegean Park

TUI Family Life Atlantica Aegean Park har mange swim-up rum.
TUI Family Life Atlantica Aegean Park har mange swim-up rum.

5. TUI Family Life Nausicaa Beach, Kypros

TUI Family Life Nausicaa Beach på Kypros er omgitt av Middelhavet på tre sider. Hotellet har to restauranter, et stort bassengområde og all inclusive er inkludert i prisen. Hotellet har også en egen liten strand og bare noen hundre meter unna ligger Fig Tree Bay med sentrum og lang herlig sandstrand. Det finnes treningsrom, spa og barneklubb og du bor i moderne leiligheter.

Les mer om TUI Family Life Nausicaa Beach

TUI Family Life Nausicaa Beach har en fin beliggenhet på Kypros.
TUI Family Life Nausicaa Beach har en fin beliggenhet på Kypros.

Lignende innlegg

Europas 10 beste strender

Synes du lange sandstrender med langgrunt vann er det beste, eller foretrekker du steinstrender og rullende bølger? I Europa og ved Middelhavet finnes det strender for enhver smak. Vi har samlet noen av sommerens favoritter her.
2019-08-12

Slik skapes en bærekraftig fremtid for elefanter i Asia

Elefantridning og elefantshow er et stressmoment for elefanter. Samtidig fortsetter mange turister å besøke disse arrangementene og dra på utflukter med elefanter. TUI Care Foundation og World Animal Protection har derfor slått sammen sine kloke hoder for å skape en bedre tilværelse for ca. 500 asiatiske elefanter i fangenskap til år 2020. Hovedfokuset kommer til å ligge på Thailand, men prosjektet vil også dekke andre områder der elefantbestanden i fangenskap er stor: Laos, Kambodsja, Nepal, India og Sri Lanka.
2019-08-11

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16