2019-05-06

21 hotell – 21 opplevelser

Vi på TUI liker å fortelle om alt vi kan love deg på våre TUI Family Life-hotell, våre Blue Star-hotell og våre par-hotell TUI Sensimar. Men selv om vi setter like krav til hotellene våre er de alle unike på hver sin måte. Totalt har vi 21 Family Life-hotell, og dermed tilbyr vi også 21 unike opplevelser dersom du ser bort fra det som er felles.

Mange ulike opplevelser

 1. TUI Family Life Alcudia Pins – Mallorca

  Når du vill minimere tiden du ikke tilbringer på stranden eller i bassenget – da er Crispy Corner på Alcudia Pins en perfekt lunsj. Herlig street-food-feeling rett på stranden (Yes, den er dessuten inkludert i all inclusive). Det er bare å kaste inn håndkleet KFC!

 2. TUI Family Life Orquidea – Gran Canaria

  Maksimer treningen i ferien med en svømmetur i det 25 meter lange mosjonsbassenget, og slapp deretter av i en kjempestor jacuzzi med utsikt over Atlanterhavet. Alt dette og mere til på Orquidea Club Spa som du finner på Orquidea.

 3. TUI Family Life Tres Vidas – Gran Canaria

  Reiser du til Tres Vidas mellom februar og april kan du ta en tur opp i fjellene for å se mandeltrærne blomstre.

 4. TUI Family Life Las Pitas – Gran Canaria

  Hater du tapas? Da skal du ikke reise hit. Men føler du at ferien blir perfekt med litt tapas-lunsj og sangria du kan dele i godt selskap, så kan du definitivt bestille en ferie på Las Pitas.

 5. TUI Family Life Flamingo Beach – Lanzarote

  Stranden og havet er herlig, men er man liten kan det være vanskelig med bølger. Derfor er det bygget en bølgebryter som skaper en liten bukt med rolig vann ved Flamingo Beach. Perfekt for både sandslott på stranden og for at de små kan plaske i vannkanten i Playa Blanca.

 6. TUI Family Life Atlantica Marmari Beach – Kos

  Atlantica Marmari Beach krydres maten ikke bare med urter fra hotellets egen hage, hotellet har i tillegg en egen vingård og tilbyr smaksprøver fra sine egne signaturflasker.

 7. TUI Family Life Atlantica Aegean Park – Rhodos

  Hotellet har tre ulike hotellområder – uansett hva du velger har du alltid mulighet til å bestille en variant med swim up! Uansett hvor du bor på Aegean Park så kan du alltid minimere avstanden til nærmeste bassengbad.

 8. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue – Rhodos

  Vil du at det skal være enkelt å veksle mellom bassengliv og sand mellom tærne? På Aegean Blue ligger et av bassengene nær havet. Du kan slappe av i bassenget med havutsikt, ta det rolig med noe kaldt fra baren og nyte bølgebrusen som bakgrunnsmusikk.

 9. TUI Family Life Atlantica Creta Paradise – Kreta

  Slapp av med gudene på Creta Paradise; i det rolige området Olympus som har et eget lite bassengområde for deg som ønsker fred og ro i ferien.

 10. Akkurat som Bamse lærer oss at vi må hjelpe de små eller svake, så har personalet på Caldera Beach markert hvor på stranden skilpaddene legger eggene sine, slik at ingen skal tråkke på dem. Hvis du har flaks får du kanskje øye på en nyklekket skilpadde.

 11. 11. TUI Family Life Kekyra Golf – Korfu

  Her får du mye av Hellas, men samtidig også litt av Italia. Kekyra Golf ligger nær Korfu by der du kan se historiske palass og arkitektur med venetianske innflytelser når du går langs de trange små gatene som slynger seg frem i de gamle kvartalene.

 12. TUI Family Life Nausicaa Beach – Kypros

  Nausicaa Beach har en naturskjønn beliggenhet i Fig Tree Bay, med små bukter langs klippene. Du kommer ned dit via en liten badestige så du kan snorkle eller ta det dagens første bad i havet.

 13. TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort & Spa – Kypros

  Aeneas har ikke bare Kypros’ største basseng – det ligger dessuten bare 150 meter fra en av Europas vakreste strender: Nissi Beach!

 14. TUI Family Life Baia di Conte – Sardinia

  Baia di Conte er perfekt for den naturelskende familien som ikke får nok av sykling og vandring. Her bor du nabo med et stort naturreservat utenfor Porto Conte med flere ulike typer veier og stier.

 15. TUI Family Life Janna e Sole – Sardinia

  Du trenger ikke dra til Aruba for å se flamingoer. På Sicilia lever det mange i en innsjø som ligger nær Janna e Sole, Budoni. Du skal ikke ha mye flaks for å få et glimt av disse rosa fuglene.

 16. TUI Family Life Pascha Bay – Alanya

  Utendørskino om sommeren er toppen, spesielt i det noe solsikrere Alanya. På Pascha Bay har du mulighet til å se om igjen en favoritt eller noe helt nytt – på et kinolerret som står ute på hotellets private brygge på stranden i Alanya.

 17. TUI Family Life Side Resort – Side

  Ruinene etter det antikke Side ligger en stykke fra Side Resort så du enkelt kan krydre ferien med litt minner fra Romerriket.

 18. 18. TUI Family Life Tropical Resort – Mamariskysten

  Vi har vel alle spist pannekaker, men har du prøvd tyrkiske pannekaker? Hvis ikke kan du gjøre det på Tropical Resort i Sarigerme. Der serveres ifølge våre gjester, verdens beste pannekaker!

 19. TUI Family Life Bellevue Resort – Kroatia

  All ære til den norske skjærgården, men variasjon fryder. Her bor du midt i den kroatiske skjærgården med utsikt mot øyene Cres og Krk. Du finner fine steder for både jogging og mountainbike i de omkringliggende skogene ved Bellevue Resort.

 20. TUI Family Life Nevis Resort – Bulgaria

  Naturligvis er ikke Nevis Resort vårt eneste hotell med badeland, men her har du ikke bare badeland på hotellområdet, du bor dessuten nabo med et stort og fartsfylt badeland dersom du vil prøve deg i enda flere raske sklier. Badelandet er faktisk Bulgarias største!

 21. TUI Family Life Mai Khao Lak – Thailand

  Et bra hotellrom kan være prikken over i’en i ferien. Her kan du bo i en bungalow. På Stranden. Med privat basseng. En bungalov på stranden på Mai Khao Lak med privat basseng er garantert en ferie det blir vanskelig å overgå.

Har du allerede funnet favoritten blant våre 22 Family Life eller har du lyst til å ta et bad i Kypros’ største basseng?