10 selfie-spots i LA (+ 1 ekstra gullkorn!)

2017-05-26
Marianne M.
Ikke kast bort tiden på å lete etter en perfekt bakgrunn til selfien din. Her har du 11 steder i Los Angeles som oser av LA-følelsen og garantert gir deg mange likes!

los angeles

1. Hollywoodskiltet

Kom igen, det er ikke mulig å unngå og du kommer til å angre deg hvis du går glipp av det. Ta selfien fra Beachwood Drive eller Hollywood Lake Park. Du kan også gå en av turstiene i Griffith Park og ta en selfie fra baksiden av skiltet med Los Angeles i bakgrunnen.

2. Hollywood Walk of Fame

Finn din favorittstjerne og knips en selfie.

3. Pantages Theatre

Hvis du ikke får nok av Hollywoods gylne år etter å ha sett La la lander dette den perfekte kulissen for deg. Et av de klassiske vaudevillepalassen i herlig art deco-stil.

4. Getty Center

I tillegg til en stor kunstsamling finnes det mange fotomotiver i den vakre hagen. For eksempel mens du prøver å finne veien ut av hagelabyrinten.

5. Santa Monica-piren

Enten med det solcelledrevne pariserhjulet i bakgrunnen eller mens du tar deg en tur i nevnte pariserhjul.

6. Venice Beach

Hvis du er ute etter en klassisk vestkyststrand er Venice Beach vanskelig å slå.

7. Veggkunst (Paul Smith’s Pink Wall & Mondrian Wall)

Både den rosa fasaden og litt mer stilistiske veggmalerier er perfekte for en litt mer fancy selfie

8. Grauman’s Chinese Theatre & Grauman’s Egyptian Theater

Begge kinoene byr på en fantastisk atmosfære og det var i Grauman’s Egyptian Theater den første Hollywoodfilmen hadde premiere.

9. Griffith Park Observatory

Herfra har du en av de beste utsiktene over Los Angeles. I tillegg kan du utforske observatoriet.

10. Urban Lights og Metropolis II

Urban Lights er skulpturen utenfor LACMA - Los Angeles County Museum of Art. Hvis du noensinne har ønsket å føle deg som en kjempe kan du også se en annen av kunstneren Chri Burdens skulpturer; Metropolis II som er en bevegelig skulptur av en by i miniatyr.

+1 Stahl House

Beliggende på en høyde over byen med glassvegger og basseng. Her får du følelsen av at det har vært hjemmet til en Hollywoodkjendis samtidig som du kjenner deg igjen. Likevel har det aldri bodd noen kjendis her, og grunnen til at du kjenner deg igjen er at Stahl House har vært forbilde for de luksuriøse moderne husene i flere filmer og musikkvideoer .

Lignende innlegg

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06

Hva er et boutiquehotell?

Boutiquehotell blir vanligvis beskrevet som litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. Hotellet i seg selv kan ofte være grunnen til hele reisen, eller i hvert fall en stor grunn. Her guider vi deg til noen av våre beste boutiquehotell.
2019-04-03

Hva betyr glamping?

Glamping er når du kombinerer det beste fra camping med det beste fra en virkelig luksuriøs hotellopplevelse. Det er et fenomen som vokser for hvert år og har blitt mer enn bare en luksuriøs variant av en campingplass. Les videre om hva glamping er, hvor du gjør det og om TUIs nye glampinghotell.
2019-03-25

Å fly med barn – verdifulle tips

Jeg har flydd med barna mine fra de var to måneder gamle. Vi har flydd langt og kort, på dagtid og om natten. Jeg har flydd med barn som har blitt syke, og jeg har vært på flyturer som har vært like koselige som en kveld i tv-sofaen. Og jeg kan si med hånden på hjertet at det alltid har gått over all forventning å fly med barn. Og det er alltid verdt det.
Marianne M. Marianne M. 2018-10-04