2017-05-26

10 selfie-spots i LA (+ 1 ekstra gullkorn!)

Ikke kast bort tiden på å lete etter en perfekt bakgrunn til selfien din. Her har du 11 steder i Los Angeles som oser av LA-følelsen og garantert gir deg mange likes!

los angeles

1. Hollywoodskiltet

Kom igen, det er ikke mulig å unngå og du kommer til å angre deg hvis du går glipp av det. Ta selfien fra Beachwood Drive eller Hollywood Lake Park. Du kan også gå en av turstiene i Griffith Park og ta en selfie fra baksiden av skiltet med Los Angeles i bakgrunnen.

2. Hollywood Walk of Fame

Finn din favorittstjerne og knips en selfie.

3. Pantages Theatre

Hvis du ikke får nok av Hollywoods gylne år etter å ha sett La la lander dette den perfekte kulissen for deg. Et av de klassiske vaudevillepalassen i herlig art deco-stil.

4. Getty Center

I tillegg til en stor kunstsamling finnes det mange fotomotiver i den vakre hagen. For eksempel mens du prøver å finne veien ut av hagelabyrinten.

5. Santa Monica-piren

Enten med det solcelledrevne pariserhjulet i bakgrunnen eller mens du tar deg en tur i nevnte pariserhjul.

6. Venice Beach

Hvis du er ute etter en klassisk vestkyststrand er Venice Beach vanskelig å slå.

7. Veggkunst (Paul Smith’s Pink Wall & Mondrian Wall)

Både den rosa fasaden og litt mer stilistiske veggmalerier er perfekte for en litt mer fancy selfie

8. Grauman’s Chinese Theatre & Grauman’s Egyptian Theater

Begge kinoene byr på en fantastisk atmosfære og det var i Grauman’s Egyptian Theater den første Hollywoodfilmen hadde premiere.

9. Griffith Park Observatory

Herfra har du en av de beste utsiktene over Los Angeles. I tillegg kan du utforske observatoriet.

10. Urban Lights og Metropolis II

Urban Lights er skulpturen utenfor LACMA - Los Angeles County Museum of Art. Hvis du noensinne har ønsket å føle deg som en kjempe kan du også se en annen av kunstneren Chri Burdens skulpturer; Metropolis II som er en bevegelig skulptur av en by i miniatyr.

+1 Stahl House

Beliggende på en høyde over byen med glassvegger og basseng. Her får du følelsen av at det har vært hjemmet til en Hollywoodkjendis samtidig som du kjenner deg igjen. Likevel har det aldri bodd noen kjendis her, og grunnen til at du kjenner deg igjen er at Stahl House har vært forbilde for de luksuriøse moderne husene i flere filmer og musikkvideoer .