Utflukter Phu Quoc

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Se mer av den tropiske øya enn bare hotellet ditt og strendene. Med utfluktene kan du blant annet vandre i regnskogen, dra på båtturer med snorkling, padle i kajakk og nyte massasje med gjørmebad. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Den som blir med vår guidede sykkeltur får oppleve mange sider av Phu Quoc. Riding gjennom regnskogen er et eventyr i seg selv, dessuten får du besøke en pepperplantasje, en skole, et tempel og en økolodge. Et annet tips er kajakkpadling langs den naturskjønne Cua Can-elven på nordsiden av øya.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Under turen gir Phu Quocs høydepunkter deg et perlebånd at severdigheter – alt fra en buddhistisk pagoda til en fabrikk som lager vin av myrten, fiskeværet Ham Ninh og Phu Quoc fengselet. Vår øyutflukt tar deg med en tradisjonell fiskebåt til små vakre naboøyer i sør, der du får tid til å svømme og snorkle.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Båtturen North Island Relax gir deg nye perspektiver på den palmekantede kysten. Du serveres en asiatisk buffélunsj om bord, får mulighet til å svømme og snorkle og kan prøve tradisjonelt fiske. Avslappende på en annen måte er vårt spabesøk med leirebad. Etter bading i leiren på stranden, venter badstue etterfulgt av vietnamesisk full kroppsmassasje.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  En annen og minneverdig utflukt er Sunset & Night Squid Fishing. En båt tar deg ut på havet i solnedgangen, der du først og fremst får oppleve tradisjonelt fiske etter blekksprut. Deretter serveres en spennende middag om bord, basert på havets delikatesser.