Reiser
til
San Fransisco

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1,5 liter vannca. 15,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskjell-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 864 800

Reiser til San Fransisco

San Fransisco

Med sine utallige åser, pittoreske gater og spektakulære bukt, der tykk tåke ofte legger en filmatisk mystikk over byens silhuett tilbyr San Francisco noen av verdens mest ikoniske utsikter. Byen er også kjent for sin kreativitet. Her har alt fra kulturelle trender til tekniske nyvinninger og viktige sosiale hendelser hatt sin begynnelse.

Du utforsker San Francisco best til fots eller på sykkel. Hvis du er oppmerksom så finner du kunst og severdigheter nesten uansett hvor du er i byen. Fra kjente gatekunstverk til spennende museer og fin arkitektur. Hvis du blir sliten i bena av de bratte bakkene er det deilig at kollektivtrafikken fungerer utmerket. Hopp på en buss, T-bane, eller noen av de gamle trikkene som er en opplevelse i seg selv.

Gourmetrestauranter, food trucks og lokaldyrket

San Francisco har flest restauranter per innbyggere av alle USAs storbyer, så en matopplevelse er aldri langt unna. Her finner du alt fra gourmetrestauranter og mat fra alle verdenshjørner til hippe food trucks og matmarkeder med lokaldyrkede økologiske råvarer. Gå ikke glipp av taco og burritos på en av de mange gode meksikanske stedene i Mission District, eller god sushi i Japan Town.

Fisherman's Wharf og sjøløver

Golden Gate Bridge er en av verdens mest kjente broer og vel verdt et besøk - gjerne på to hjul. Lei en sykkel og sykle over broen til den trivelige lille havnebyen Sausalito og ta deretter fergen tilbake når du kjenner deg fornøyd. Hvis du foretrekker å holde deg sentralt kan du sykle til Golden Gate Park som til tross for navnet ikke ligger spesielt nær broen, eller forbi marinaen langs kaiene til turistområdene Fisherman's Wharf og Pier 39. Der finner du massevis av gateselgere, mat og aktiviteter, men naturligvis til turistpriser. Å se på sjøløvene som ligger og later seg i solen er derimot helt gratis.

Verdensberømt fengsel

Alcatraz-fengselet er en annen stor severdighet som du ikke må gå glipp av. La deg fengsle av den prisbelønte rundturen med lydopptak der både fanger og fangevoktere forteller om tilværelsen i fengselet og de mest kjente fluktforsøkene. Fergen til og fra fengselet byr på fantastisk utsikt over San Francisco Bay, byen og broene.

Napa, Sonoma og Silicon Valley

Hvis du mot formodning kjenner at du er "ferdig" med San Francisco, eller bare vil se litt mer av California, finnes det mange interessante og fine reisemål i nærheten. På den andre siden av bukten ligger University of California, med et fint universitetsområde og i Berkley finnes det mange trivelige matsteder og kaféer. Et lite stykke sør for byen ligger den opprinnelige Silicon Valley - der flere av verdens mest innovative selskaper har sine hovedkontor. Det er også nær "wine country", med dagsutflukter til både Napa og Sonoma Valley.

Ferietilbud i/på San Fransisco

Hotell - San Fransisco

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i San Fransisco Vise alle hotell på USA