Incekum

I Incekum strekker det seg fine, langgrunne sandstrender langs kysten. Her finner du et perlebånd av moderne resorthotell. Et av dem er vårt Splash-hotell Pegasos Resort med badeland og all inclusive. Flere restauranter og shopping finnes i nabobyen Avsallar og Alany.  Les mer

I Incekum strekker det seg fine, langgrunne sandstrender langs kysten. Her finner du et perlebånd av moderne resorthotell. Et av dem er vårt Splash-hotell Pegasos Resort med badeland og all inclusive. Flere restauranter og shopping finnes i nabobyen Avsallar og Alany. 

Navnet Incekum betyr "fin sand" og det er først og fremst strendene som gitt kysten navn. Lange innbydende strender med gyllen sand avløser hverandre, her og der avbrutt av fredede strender og kalksteinsklipper. 

Badeland og basseng på tre hotell
På hotell Splash Pegasos Resort er det flere store bassenger og vannsklier – i tillegg har du tilgang til bassengområder og badeland på nabohotellene i samme hotellkjede. Du kan velge mellom totalt 16 vannsklier. All inclusive er inkludert, så alt du trenger finnes innen rekkevidde. 

Byliv i Incekum
I Incekum finnes det et bakeri, en liten basar og noen restauranter. Større utvalg av shopping og fornøyelser finnes i Avsallar som ligger 3 km unna. 

Dra til Alanya og Side
Dessuten tar du deg enkelt til de store naboreisemålene Alanya og Side, dit det er 28 respektive 30 km. Taxi er prisgunstig og enda billigere kjører du med en dolmus, de små minibussene som stanser langs veikanten hvis du vinker. 

Utfluktstips

  • Båtturer
  • Sportsdykking for nybegynnere
  • byrundtur i Alanya
  • Besøk på hammam (tyrkisk bad) 
  • Landsbyutflukten Det ekte Tyrkia

Reiser om våren og høsten
Du kan reise både om våre, sommeren og utover høsten. Klimaet er varm og solfylt tidlig om våren og for deg som ønsker en norsk sommervarme er mai og september perfekte måneder å reise til denne delen av Tyrkia. Reiser du før eller etter den virkelige høysesongen er det en roligere side av kysten du møter med et litt mindre utvalg av alt.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: