Reiser
til
Båtferie til Kekova

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Prisnivå

Priseksempl fra Antalya
  • Enkel middagca. 125,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTyrkisk lira (TRY)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAnkara
  • SpråkTyrkisk
  • Befolkningca. 2 328 600

Reiser til Båtferie til Kekova

Båtferie til Kekova

En ferie med bekymringsløse dager der du kan gå barbent i badetøy eller shorts og t-skjorte fra morgen til kveld. Vannet er krystallklart og luften dufter av en blanding av hav, solvarmt tre og neste måltid som er under tilberedning i byssa. Det er kjernen i våre avkoblende gületcruise.

En gület er en tradisjonell, tyrkisk motorseiler i blanklakkert tre. Om bord er det 6-10 dobbeltlugarer, oppholdsrom, bysse, en liten bar og god plass på dekk - både i solen og under tak.

Sol, snorkling og god mat

Besetningen ankrer opp i en bukt der de disker opp med det tyrkiske kjøkkenets delikatesser og lokal vin. Vi ankrer opp flere ganger om dagen for bad og snorkling samt utflukter til kulturhistoriske severdigheter. Nyt naturens eget tempo, sol deg, les og vær sammen med medpassasjerene.

En uke på turkise bølger

Du kan velge om du vil gå om bord i Kemer eller Antalya. I løpet av uken går vi i land i badeviker, småbyer og antikke ruiner langs den lykiske kysten. Dag-for-dag-programmet og utfluktsmulighetene beskrives i det preliminære dagsprogrammet, men vær oppmerksom på at reiseruten og valg av overnattingshavner påvirkes av vær og vind og hvilke viker andre båter har ankret opp i.

Kombiner med valgfritt reisemål
Det er fullt mulig å bare bestille cruiset, men du kan også kombinere reisen med en ekstrauke på våre hoteller i Kemer, Antalya, Side, Manavgat, Belek, Alanya og Türkler.

Ferietilbud i/på Båtferie til Kekova