Reiser
til
Båtferie med gületskute fra Kemer eller Antalya til Kekova

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

1 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Alanya
  • Pizzaca. 60,-
  • Øl (50 cl)ca. 25,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTyrkisk lira (TRY)
  • Tidsforskjell+1 time
  • building HovedstadAnkara
  • message-love SpråkTyrkisk
  • user-family Befolkning79 510 000

Reiser til Båtferie med gületskute fra Kemer eller Antalya til Kekova

En ferie med bekymringsløse dager der du kan gå barbent i badetøy eller shorts og t-skjorte fra morgen til kveld. Vannet er krystallklart og luften dufter av en blanding av hav, solvarmt tre og neste måltid som er under tilberedning i byssa. Det er kjernen i våre avkoblende gületcruise.

En gület er en tradisjonell, tyrkisk motorseiler i blanklakkert tre. Om bord er det 6-10 dobbeltlugarer, oppholdsrom, bysse, en liten bar og god plass på dekk - både i solen og under tak.

Sol, snorkling og god mat
Besetningen ankrer opp i en bukt der de disker opp med det tyrkiske kjøkkenets delikatesser og lokal vin. Vi ankrer opp flere ganger om dagen for bad og snorkling samt utflukter til kulturhistoriske severdigheter. Nyt naturens eget tempo, sol deg, les og vær sammen med medpassasjerene.

En uke på turkise bølger
Du kan velge om du vil gå om bord i Kemer eller Antalya. I løpet av uken går vi i land i badeviker, småbyer og antikke ruiner langs den lykiske kysten. Dag-for-dag-programmet og utfluktsmulighetene beskrives i det preliminære dagsprogrammet, men vær oppmerksom på at reiseruten og valg av overnattingshavner påvirkes av vær og vind og hvilke viker andre båter har ankret opp i.

Kombiner med valgfritt reisemål
Det er fullt mulig å bare bestille cruiset, men du kan også kombinere reisen med en ekstrauke på våre hoteller i Kemer, Antalya, Side, Manavgat, Belek, Alanya, Avsallar og Türkler.

Ferietilbud i/på Båtferie med gületskute fra Kemer eller Antalya til Kekova

Hotell - Båtferie med gületskute fra Kemer eller Antalya til Kekova

1 hotell