Reiser
til
Si Kao

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Prisnivå

Priseksempel
 • Enkel middagca. 60,-
 • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaThailandsk baht (THB)
 • Tidsforskjell+6 timer
 • HovedstadBangkok
 • SpråkThai
 • Befolkning68 860 000

Reiser til Si Kao

Si Kao

Vil du ha en Thailandsreise med det beste av to verdener? Dels freden, roen og det enkle livet ved urørte strender. Dels komfortable bosteder på et førsteklasses resorthotell med restauranter, spa og aktiviteter. Da er vårt Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spa akkurat det du leter etter.

Her i Trangprovinsen på Krabikystens sørlige del har du tilgang til det beste av Thailand: lange strender, fantastiske dykkesteder, tropisk regnskog og en skjærgård full av små øyer. Tempoet er behagelig rolig og turismen er i svært liten skala.

Småluksuriøst for familien

Vårt moderne Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spa ligger rett ved stranden. Det store bassengområdet har både aktivitetsbasseng og en rolig del med eget basseng. For barna er det minidisco og lekehus med aktiviteter og morsomme leker. Treningslystne voksne kan få Martin Lidbergs treningsprogram for å trene på egen hånd.

Chang Lang-stranden

Fra hotellet kan du gå rett ut på den fine Chang Lang-stranden som varierer svært avhengig av flo og fjære. Ved lavvann kommer det sandbanker der du kan spasere langs havet. Stranden er seks kilometer lang og det finnes ikke noen andre hotell på hele den strekningen.

Dykking og jungelvandring

Mange av Thailands beste dykkesteder legger innen rekkevidde. Hotellets dykkesenter har kurs og dykkerutflukter for både nybegynnere og erfarne sportsdykkere. Den som vil kan låne en kano eller dra ut på trekking i regnskogen like ved.

Strandklubb på Koh Kradan

Blue Star Anantara Si Kao har en egen strandklubb på den lille øya Koh Kradan, kjent for sine hvite strender. Hit kommer du deg med hotellets egen hurtigbåt (ca. 25–30 minutter) som går hver morgen. Med herlige solsenger, snorkling, BBQ-restaurant og strandbar er alt tilrettelagt for avkobling.

Restauranter i Pak Meng og Trang

Ved Pak Meng-stranden tre kilometer fra Blue Star Anantara Si Kao ligger noen som familieeide restauranter med personlig følelse. Hotellbussen tar deg til Pak Meng om ettermiddagen og kvelder, så du kan spise middag og se inn i de små suvenirbutikkene. Til den større byen Trang er det 45 kilometer. Her finnes det et kvelds- og nattmarked som er åpent et par ganger i uken og to shoppingsentre, men ikke så mye som er tilpasset turister.

Ta båten ut til øyene

Naboøyene Koh Mook og Koh Hai (Koh Ngai) er perfekte for en dagsutflukt. Fra piren ved Pak Meng-stranden går det både longtailbåter og hurtigbåter.

Utfluktstips

 • Snorklingstur til Koh Rok
 • Familieutflukt til grotter og lekefabrikk
 • Tigertempelet
 • Båttur med stopp på tre øyer

Ferietilbud i/på Si Kao

Hotell - Si Kao

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Si Kao Vise alle hotell på Thailand