Utflukter Phuket

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Thailands største øy har mye mer å tilby enn sine drømmestrender. Opplev dykking i verdensklasse, tropiske regnskoger, vakre buddhistiske templer, avslappende båtturer og uberørte paradisøyer. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Dykking og snorkling ligger på toppen av menyen, alt fra nattdykking ved de berømte Similan-øyene til nybegynnerkurs og snorkleturer for hele familien. Andre spennende eventyr er å padle i kajakk i Phang Nga Bay, sykling på jungeløya Koh Yao Noi eller bli med på en kanotur nedover elva Khao Sok i den artsrike tropiske nasjonalparken med samme navn.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Vår øyrundtur på Phuket inkluderer høydepunkter som den mektige Big Buddha-statuen, Wat Chalong-tempelet, en cashewnøttfabrikk og hovedstaden Phuket Town. På en annen utflukt får du besøke både elefantsenteret Seaside Retreat, bli med på en tur med bambusflåte og se et redningssenter for havskilpadder. En fin familieutflukt er båtturen til Coral Islands.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Vi anbefaler å bli med på det småluksuriøse cruiset i Phang Nga-bukten som inkluderer snorkling, en tur i havkajakk og solnedgangsmiddag. Andre muligheter er å dra til øya Koh Hong med katamaran eller Koh Kradan, Koh Mook, Koh Rok eller Koh Haa med hurtiggående motorbåt.

 • Pluss mye mer

  Pluss mye mer

  Du kan også få en hel dag i det asiatiske kokkekunstens tegn. Om morgenen begynner vi å samle råvarer på markedet i Phuket by og deretter tilbringer vi dagen på Thai Cookery School i Sirey Bay. Profesjonelle kokker lærer oss sine beste triks før vi til slutt kan sette oss ned og nyte maten vi har vært med på å tilberede.