Kamala

Vakre og fredelige Kamala Beach ligger omgitt av palmekledde odder på vestkysten av Phuket. Perfekt for deg som vil bo i en rolig atmosfære og samtidig i nærheten av Phukets store utvalg av shopping, fornøyelser, aktiviteter.  Les mer

Vakre og fredelige Kamala Beach ligger omgitt av palmekledde odder på vestkysten av Phuket. Perfekt for deg som vil bo i en rolig atmosfære og samtidig i nærheten av Phukets store utvalg av shopping, fornøyelser, aktiviteter. 

Langs den bueformede stranden som strekker seg flere kilometer langs kysten ligger det noen koselige restauranter, butikker og skreddere, men utvalget er begrenset.

Nær Patong
Hvis du vil ha litt avveksling fra det rolige livet på Kamala Beach, tar det bare ti minutter å kjøre til Patong med et stort restaurantutvalg, nattmarkeder og shoppingsenteret Jungceylon med over 200 butikker. Her finner du alt fra merkeklær til håndverk og elektronikk.

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øyene
  • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
  • Jungeltrekking med kano
  • Sykling på Koh Yao No

To netter i Bangkok
Om vinteren flyr du med rutefly til Stockholm og videre direkte med charterfly til Phuket. Om sommeren flyr du med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Som en ekstra bonus kan du uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: