Reiser
til
Cape Panwa

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Phuket
  • Pizzaca. 60,-
  • 1 liter vannca. 6,-
  • Øl (50 cl)ca. 15,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • building HovedstadBangkok
  • message-love SpråkThai
  • user-family Befolkning68 860 000

Reiser til Cape Panwa

Cape Panwa på sørsiden av øya er et sted uten den store turiststrømmen, og du kan nyte en ferie med late dager på stranden, vannaktiviteter, spabehandlinger og båtutflukter. Velg mellom spahotell og prisgunstige leiligheter for familier.

Cape Panwa er en naturskjønn odde på Phuket med et par hotell der du kan koble av og nyte roen. Vil du ha mer shopping og fornøyelser kan du ta buss til Phuket Town eller Patong. Du kan også ta en tur med longtailbåt til noen av øyene i nærheten.
Spahotell ved stranden
På Cape Panwa Hotel, som har en fantastisk beliggenhet ved den langgrunne stranden, finnes vannsporter, underholdning, utflukter og matlagingskurs. Hotellet har flere restauranter, barer, spa og treningsrom.

Leiligheter med takbasseng
Kantary Bay Hotel er et av Phukets få leilighetshotell og det ligger nær havnen. Alle fasilitetene er felles med Cape Panwa Hotell, hotellets kostnadsfrie buss kjører flere ganger i timer. Kantary Bay Hotel har to basseng, et av dem ligger på taket med utsikt over havet. Et stykke unna ligger den lille bygaten med noen restauranter og småbutikker.

Et akvarium som nabo
Lengst ute på Capa Panwa-odden ligger Phuket Aquarium. Det finnes over 100 dyrearter fra den marine verdenen i store akvarier der korallrevene fra Andamansjøen og Thailandbukta er gjenskapt. Du får se alt fra fargerike, tropiske småfisker til store rokker, blekkspruter og haier.

UtfluktstipsBåtutflukt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øyene Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
Jungeltrekking med kano Sykling på Koh Yao Noi

Flyreisen
Om vinteren flyr du med rutefly til Stockholm og videre direkte med charterfly til Phuket. Om sommeren flyr du med Thai Airways til Bangkok og videre derfra med innenriksfly (ca. 1 time) til Phuket.

Ferietilbud i/på Cape Panwa

Hotell - Cape Panwa