Reiser
til
Klong Muang Beach

Pris fra

...

Våre hotell

6 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 50,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkningca. 700

Reiser til Klong Muang Beach

Klong Muang Beach

Klong Muang Beach er en vakker, palmekantet og flere kilometer lang sandstrand vest for det større tettstedet Ao Nang i Krabi-området. Atmosfæren er rolig, selv om det finnes mange små restauranter, butikker og strandbarer. Her ligger vårt De Luxe-hotell i Sofitel-kjden med stort basseng og aktiviteter.

Klong Muang Beach er ett av Thailands nyere reisemål. De eneste fastboende er en fiskerbefolkning på noen hundre personer. Omgivelsene er naturskjønne og skjærgården med sine jungeløyer er spektakulær.

Lange lyse strender

Klong Muang-stranden strekker seg mange kilometer langs kysten. Ved høyvann blir den smalere, noen steder blir den nesten borte, men ved lavvann er det god plass. Solnedgangen blant øyene utenfor er et vakkert skue som du kan se fra koselige restauranter med lykter i trærne. Det er også kort avstand til flere andre steder både nordover og sørover, blant annet den romslige og fredelig Tup Kaek Beach.

Shopping og restauranter

I det lille bysentrumet Klong Muang Plaza med restauranter, små butikker, massasjesteder og skreddere. Ytterligere noen restauranter og en populær bar ligger ved hovedveien. Et større utvalg av shopping finner du i den fargerike nabobyen Ao Nang. En taxi dit tar 20 minutter og koster ca. 100,-.

Strandluksus for store og små

Velger du å bo på Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort får du et luksuriøst all inclusive-hotell med 7000 m² basseng, golfbane og mange aktiviteter.

Reis både vinter og sommer

Om vinteren flyr du direkte med charterfly til Krabi eller Phuket. Om sommeren flyr du med Thai Airways til Bangkok, og derfra videre med innenriksfly. Som ekstra bonus kan du da mot noen få hundrelappe bytte ut reisens to siste overnattinger mot to netter i Bangkok.

Ferietilbud i/på Klong Muang Beach