Utflukter Khao Lak

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Klimaet og drømmestrendene er ikke alt. Khao Lak-området er også et eldorado for deg som vil oppleve mye. Det gjelder uansett om du drømmer om dykking, jungelvandringer, tempelbesøk, thailandsk matlaging eller båtturer i tropisk skjærgård. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Nærheten til noen av verdens flotteste dykkesteder gjør at du kan velge mellom en rekke undervannsopplevelser, alt fra nybegynnerkurs til snorklesafari i Similan Islands og den avanserte to-dagers PADI Rescue Diving. Andre spennende aktiviteter er blant annet sykling på den regnskogkledde øya Koh Yao Noi og å kjøre off-road på landsbygda i firehjulsdrevne biler.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Med sine gylne Buddhabilder og skulpturer av drager og demoner, er Thailands tempel noe man ikke bør gå glipp av. Naturelskere kan bli med til paradisøyer og vandre i Takua Pas regnskoger som også kalles "Lille Amazonas". Eller padle kajakk i den unike Phang Nga Bay, jungelkledde kalksteinsøyer stikker opp av vannet som kjegler.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Et nesten magisk solnedgangscruise med middag tar deg med fra Khao Lak langs Andamanhavets tropiske kyst. En lignende tur, bare med lunsj og flere badestopp, gjøres også på dagtid og tar deg med forbi Monkey Beach der ville småaper leker i sanden. Hvis du vil oppleve enda mer, kan du bli med 2-dagers båttur til både Phi Phi-øyene og Phang Nga Bay med James Bond Island.

 • Shopping

  Shopping

  Opplev atmosfæren i den sjarmerende lille byen Takua Pa med trehusbebyggelser og et yrende marked der du kan kjøpe kunsthåndverk, eksotiske frukter og thailandsk gatemat. Eller bli med til noen av de turistrike øyene i Phukets mest fargerike feriesteder som Patong Beach og Phuket Town.