Utflukter Ao Nang (Krabi)

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Beliggende på en naturskjønn odde i Phang Nga-bukten, med utallige små og store øyer like ved, gir Krabikysten et fantastisk utvalg av utflukter, uansett om du søker drømmerstrender, snorkling, vakker natur eller buddhistiske templer. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Det tropiske undervannslivet ved korallrevene kan du oppleve med noen av de mange snorklingsutfluktene, de fleste passer også for barnefamilier. Så klart finnes det også sportsdykkerkurs og dykkepakke for deg som allerede har sertifikat. Andre spennende eventyr er å padle i Bor Thors mangroveskog eller på elven Khao Sok.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Opplev den thailandske hverdagen på en byvandring i Krabi og stemningsfulle buddhistiske helligdommer som tigergrottens tempel. Eller kom nær naturen under vår utflukt i jungelen med regnskogvandring, fossefall og bad i varme kilder. Vil du utforske små barfotøyer på egen hånd kan du kjøpe fergebilletter gjennom oss.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Med raske eller mer langsomme båter kan du komme deg til øyer som Koh Rok, Koh Haa, Chicken Island, Similan Islands og Phi Phi-øyene. Samt ikke minst den berømte James Bond Island, den lille tårnlignende øya som spilte en viktig rolle i filmen Mannen med den gylne pistol.

 • Pluss mye mer

  Pluss mye mer

  Mange fine minner fra det genuine Thailand får du hvis du blir med på utflukten Morgenmarked & sightseeing. Du besøker det myldrende markedet Maharaj, ser fossefall og grotter i nasjonalparken Khao Phanom Bencha og glir frem i en longtailbåt for å besøke en tradisjonell landsby.