Reiser
til
Jambiani

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80–150,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTanzaniansk shilling (TZS)
  • Tidsforskjell+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1 300 000

Reiser til Jambiani

Jambiani

I den koselige lille landsbyen Jambiani er atmosfæren rolig, selv om det finnes mange små hotell. Havet er nesten uvirkelig turkist og ved de lange strendene møter du ofte øyboere som fisker, samler skalldyr og sykler langs strendene.

Lange naturstrender

Strendene her på sørkysten er litt villere og mer urørte med kokospalmer tett innpå. Mellom dem ligger små landsbyer som Jambiani, der stranden er langgrunn og bølgene behagelig små. Stranden er populær blant kitere, så uteserveringene har en avslappet stil, med en blanding av surfere, familier på ferie og lokalbefolkning.

Lett å dra på utflukter

Jambiana ligger bra til for deg som vil se deg rundt på øya. I nasjonalparken Jozani som ligger i nærheten, kan du se de sjeldne røde columbusapene som bare finnes her på Zanzibar. Fine snorkleplasser finnes ved korallrevene som ligger utenfor Jambiani. Gå heller ikke glipp av en middag i Pingwe, på den spektakulære restauranten The Rock på en klippe i havet. (Men husk å bestille bord).

Magiske Stone Town

Øya er liten, men rommer likevel mange spennende opplevelser. Du kan dykke og snorkle, se etter delfiner og yoga på stranden. Velger du en kryddertur får du ikke bare duftminner av vanilje, kanel og muskat, men også en fin leksjon i øyas historie. Å rusle blant sultanpalass, vakre tredører med treutskjæringer og den gamle sjarmerende byen Stone Town er som å komme til en annen verden. Se frem til Instamoments og eventyrlige solnedganger.

Ferietilbud i/på Jambiani