Reiser
til
Zanzibar

Pris fra

...

Våre hotell

12 stk.

Prisnivå

Priseksempel fra Zanzibar
  • Enkel middagca. 80–150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTanzaniansk shilling (TZS)
  • Tidsforskjell+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1 300 000

Reiser til Zanzibar

Zanzibar

Bare navnet fremkaller herlige vibber av lange hvite sandstrender og turkist vann – og en real dose magi. Kombiner sol og bad med snorkling eller utflukter til markeder, krydderhager og Stone Towns labyrintgater.

Krydderøya Zanzibar utenfor Tanzanias sydøstkyst har et tempo som er behagelig rolig og avslappet. Her bor du rett ved de hvite strendene på hotell i moderne afrikansk stil. Et par skritt fra hotellet går du rett inn i det afrikanske hverdagslivet med øyboere som fisker, lager nett og plukker skjell mens barna leker på stranden.

Magiske Stone Town

Øya er liten i areal, men tilbyr likevel mange spennende opplevelser. Du kan dykke og snorkle, se etter delfiner og yoga på stranden. Velger du en krydderutflukt får du ikke bare duftminner av vanilje, kanel og muskat, men også en fin leksjon i øyas historie. Å rusle rundt blant sultanpalass og vakre tredører med utskjæringer i den magiske gamle byen Stone Town er som å komme til en annen verden. Se frem til Instamoments og eventyrlige solnedganger.

Zanzibar fra nord til sør

Zanzibars historie er lang og brokete. Hit kom handelsmenn fra hele verden for å bytte varer som gull og elfenben, et mørkere kapittel er tiden da den var sentum for slavehandelen. De største turiststedene ligger nord på øya med en blanding av resorthoteller med bassenger og aktiviteter og enkle bungalower på stranden. Sydøstkysten er villere og har urørte langstrakte strender med litt mer spredte landsbyer og hotell. Her merkes tidevannet mer enn på nordkysten, men hotellene har fine bassengområder og og mange av dem har trebrygger slik at du kan bade i havet ved lavvann.

Flere grunner til å reise til Zanzibar

  • Nesten alle TUIs hotell ligger ved stranden
  • Liten tidsforskjell på bare to timer, så minimal risiko for jetlag
  • Eksotisk reisemål med kort flytid slik at det også fungerer å være en uke
  • Matkultur med fokus på fisk, skalldyr og krydrede retter

Reisen til Zanzibar

TUIs reiser gjennomføres med rutefly og reiselengden er derfor fleksibel. Flytiden avhenger av hvilken dato og flyløsning du velger.

Ferietilbud i/på Zanzibar

Hotell - Zanzibar

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Zanzibar Vise alle hotell på Zanzibar