Waikal

Ved den lille landsbyen Waikal, like nord for Negombo, ligger en samling resorthotell langs fine sandstrender. Restauranter, sportsaktiviteter og underholdning finnes på hotellene, selve landsbyen har bare noen spisesteder og butikker. Les mer

Ved den lille landsbyen Waikal, like nord for Negombo, ligger en samling resorthotell langs fine sandstrender. Restauranter, sportsaktiviteter og underholdning finnes på hotellene, selve landsbyen har bare noen spisesteder og butikker.

Passer for barnefamilier og andre som vil bo komfortabelt og samtidig dra på utflukter.

Byliv i Negombo
Vil du gjøre en utflukt er det enkelt å ta en tuk tuk eller taxi inn til Negombo som er en by med butikkgater, gatemarkeder og skalldyrrestauranter. 

Se mer av Sri Lanka
Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller ta turen til hovedstaden Colombo, med en blanding av kolonihus, shoppingsentre, basarområder og gallerier. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull. Det finnes selvfølgelig også mye å se i nærheten. Det tar ca. 1 time å kjøre til kulturbyen Galle som er kjent for sin nederlandske festning og den travle fiskehavnen. 

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka. 

Utfluktstips

  • Safari i Yala nasjonalpark
  • Heldag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Bestiller du utfluktene hjemmefra er du sikret plass. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: