Utflukter Sri Lanka

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Den store tropiske øya Sri Lanka er en skattekiste av eksotiske opplevelser, fra safari til nasjonalparker til templer, markeder, sjarmerende småbyer og grønne fjell med teplantasjer. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Du som liker et adrenalinkick kan bli med på rafting på den skummende elven Kelani. Andre spennende eventyr er å vandre forbi fossefall og skravlende aper i Sinharajas regnskog, eller å dra på hvalsafari utenfor kysten av Mirissa, på leting etter blåhval, spekkhoggere, spermhval og delfiner.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  I verdensarvbyen Kandy finnes det kongelige palass og hager samt tannens tempel der Buddhas ene hjørnetann oppbevares i et gullskrin. Du kan se etter elefanter, neshornfugler, leppebjørner og leoparder i de berømte safariparker som Minneriya, Udawalawe og Wilpattu. Eller smake på te og lære deg å lage srilankisk mat på vår TUI Collection-utflukt Sri Lankas smaker.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Du kan bli med på en fredelig og stemningsfull båttur nedover den nederlandske kanalen på en utflukt som også inkluderer en kort togtur og et tempel besøk. Enda mer avslapping for både kropp og sjel får den som bestiller en heldags Ayurveda-behandling med massasje, guidet meditasjon, urtete og en sunn lunsj som du selv er med og tilberede.

 • Shopping

  Shopping

  Hvis du blir med til Sri Lankas hovedstad Colombo, får du en uforglemmelig dag i en historisk metropol med alt fra futuristiske skyskrapere til yrende folkeliv og vakkert utsmykkede templer for både hinduer, buddhister og kristne. Utflukten slutter med afternoon tea på et luksushotell, og før det rekker du litt shopping i kjøpesenteret Barefoot.