/Sri Lanka

Utfluktstips på Sri Lanka

av TUI, Norge

Utflukt til teplantasje - Te er Sri Lankas største inntektskilde og ceylonte er berømt over hele verden. Når du besøker en teplantasjee i høylandet får du samtidig en uforglemmelig naturopplevelse.

Vannsafari, Madu River - En båttur i Sri Lankas elvedelta med karakteristiske mangrovetrær fører til innsjøer og en vakker øyverden. Ikke kjent for så mange, men vel verdt en tur.

Uda Walawe nasjonalpark - Sri Lankas tredje mest besøkte nasjonalpark. I tillegg til en mengde fuglearter og elefanter kan man se alt fra hjort, vannbøfler og sjakaler til leoparder.

Restaurant Ministry of Crab - Tidigere ble mesteparten av krabbene eksportert. Nå valfarter folk til Ministry of Crab i Colombo for å spise Sri Lankas beste krabbe. En av favorittene er garlic crab!

Mount Lavinia Hotel - Det er nesten obligatorisk å se et av Sri Lankas eldste og mest kjente hotell, Mount Lavinia. Det ble oppført i 1805 som bolig for den britiske guvernøren, men ble omgjort til hotell i 1947. Fantastisk beliggenhet ved havet med en førsteklasses strand nedenfor. En drink på terrassen i solnedgangen er et must.

Sri Lanka Sri Lanka

Sri Lanka Sri Lanka

Sri Lanka Sri Lanka