Utflukter Tenerife

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Få reisemål har så spennende utfluktsmuligheter som Tenerife. Høydepunktet i dobbelt forstand er vulkanen Teide som rager 3718 meter over havet. Men i tillegg finnes det frodige daler, hvitkalkede landsbyer, vingårder, dyrepark, badeland, fargesprakende show og familieutflukter med sjørøverbåt.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Du kan dra på undervannssafari med en ubåt som tar deg ned til rundt på 30 meters dyp, eller spane etter delfiner gjennom et undervannskamera fra en katamaran. Som tillegg til Teideutflukten kan du bestille en taubanetur som tar deg helt opp til toppen. Du kan forhåndsbestille billetter via TUI til både dyreparken Loro Parque og det thailandske eventyrlandet Siam Park med et gigantisk badeland.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Det mektige månelandskapet i nasjonalparken Las Cañadas seg brer seg rundt Teides topp med størknede lavaformasjoner som naturlige skulpturer. Andre utflukter tar deg med til pittoreske landsbyer som La Laguna, den vakre Mascadalen og vingårder på den fruktbare nordkysten, eller til den rolige naboøya La Gomera med frodige fjell og minner fra Columbus sin første Atlanterhavsseiling.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  En avkoblende båttur med katamaran er en fin måte å se øya på litt avstand (og med litt flaks også hoppende delfiner) mens du slapper av på soldekk. Hvis du reiser med barn, bør du sjekke ut sjørøverutflukten som i tillegg til den saltstenkte turen på havet også inneholder skattejakt, ansiktsmaling og badestopp.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  Vil du kombinere mat og drikke med underholdning på et kanarisk show finnes det flere alternativer. Profesjonell dans og sterke følelser på Carmen Mota, riddershowet Medievel Night og gjøglere, ridderturnering og bankett samt det paljettglitrende og humoristiske dragshowet Music Hall Taverna.