Siam Park

Det finnes vannparker og det finnes badeland. Tenerifes Siam Park er ifølge barna mine en av de beste de har besøkt, og ja, anbefalingene på Trip Advisor taler sitt tydelige språk. Dette eventyrlige badelandet er skikkelig populært!

Parken har et thailandsk tema, som gjennomsyrer alt fra utførelsen til navnevalget til bygningene og attraksjonene. For å forsterke den thailandske atmosfæren finner man f.eks. et Floating Market samt en liten by i typisk thailandsk stil hvor badegjestene kan kjøpe snacks, suvenirer og badeartikler.

Siam Park – eventyr for hele familien

Siam Park er mye omtalt, ikke minst på grunn av bølgebassenget. Her blir de kunstige bølgene opptil tre meter høye – som gjør dem til de høyeste kunstige bølgene i verden. I parken finnes også en rekke adrenalinpumpende attraksjoner, hvorav den ultraraske sklien Tower of Power gir mange sommerfugler i magen på vei opp til starten. Det siste tilskuddet i parken er Singa, en berg-og-dalbane i vannformat. Glem heller ikke vannsklien The Vulcano med lasershow.

For besøkende som foretrekker et roligere tempo, kan en tur i en badering på Mai Thai River være et godt alternativ. Den én kilometer lange elven går gjennom parken og har egne steder hvor man kan slappe av. Stranden Siam Beach i tilknytning til det 24 grader varme bassenget Palace of Waves er også et populært tilholdssted. For å lage denne stranden har man brukt den fineste sanden som finnes på Kanariøyene.

Egen del for yngre barn

Den fortapte byen er et område spesifikt utformet for yngre barn. Her finner man tårn, broer, nett, vannfall og ikke mindre enn 15 ulike vannsklier i ulike utførelser.

Merk at ungdommer under 16 år ikke får gå inn i badelandet uten følge av en voksen, og at gravide kvinner bør konsultere Siam Park før de besøker parken. Barn under tre år kommer inn gratis, og det er redusert pris for alderen 6–11 år og bevegelseshemmede. Den som vil prøve å surfe på bølgene kan kontakte parken for mer informasjon.