Costa Adeje

Førsteinntrykket mitt av Costa Adeje, som ligger på Tenerifes sørvestlige kyst, var den høye standarden. Omdømmet som en eksklusiv reisedestinasjon viste seg å stemme. Den relativt rolige atmosfæren og de mange strendene gjør stedet populært hos diverse solbadere, barnefamilier og par.

Det finnes mange finere hotellkjeder i Costa Adejes, som bekrefter inntrykket av områdets eksklusivitet.

En overflod av vakre strender

Costa Adeje forbindes også med flere fine strender. Noen av dem er verdt å besøke. Generelt sett kan man si at strendene på det sørlige Tenerife er av en høyere klasse. Prøv deg frem og finn din personlige favoritt! Langs strendene kan man boltre seg i et stort utvalg av restauranter, butikker og kafeer.

Playa del Duque er en innbydende strandvariant med fin sand og søte badehytter. I bakgrunnen troner en kulisse av Tenerifes golde og særegne vulkanlandskap som skaper en heftig innramming. Stranden Playa La Pinta Puerto Colon ligger like inntil småbåthavnen, her finnes også et kjøpesentrum med samme navn.

Å se solnedgangene over Playa Fanabé og den mørke vulkansandstranden er en fin avslutning på dagen.

For besøkende som dras mot havet, anbefaler vi selvsagt oppfriskende svømmeturer fra strandkanten, men du kan også få en flott opplevelse til havs på en båttur. I Costa Adeje finner du arrangører som tilbyr gruppeutflukter som må forhåndsbestilles, men man kan også leie en privat båttur og få en unik sjanse til å se delfiner, havskilpadder og til og med hvaler sammen med familie og venner.

Golf på Kanariøyene – Costa Adeje

Selv golfere har noe å gjøre i Costa Adeje. Mest kjent i golfkretser er mesterskapsbanen Golf Costa Adeje med en slående vakker utsikt over Atlanterhavet. Her smelter banen inn i Tenerifes karakteristiske landskap, og det gir en virkelig spesiell følelse å spille golf i de vakre omgivelsene.

For de yngre besøkende, finnes det to vannparker i området som lokker litt ekstra: Aqualand Costa Adeje, og ikke minst Siam Park, er kjent for å være en av Europas beste vannparker med eventyrtema. Skulle du mot formodning bli lei av bølgene ved Costa Adejes strender, kan du i Siam Park kaste deg ut i kunstige bølger som blir opptil tre meter høye!