Playa de Fañabé

Playa de Fañabe er sydkystens mest gjennomførte og sofistikerte reisemål i i stil og utvalg. Her finner du trendy designbutikker og noen av øyas beste restauranter og fine hoteller. Du kan blant annet velge mellom to RIU-hotell og et SuneoClub med prisgunstig all inclusive.  Les mer

Playa de Fañabe er sydkystens mest gjennomførte og sofistikerte reisemål i i stil og utvalg. Her finner du trendy designbutikker og noen av øyas beste restauranter og fine hoteller. Du kan blant annet velge mellom to RIU-hotell og et SuneoClub med prisgunstig all inclusive. 

Playa de Fañabe, Playa de las Américas og Los Cristianos er i dag en sammenhengende helhet som strekker seg mange kilometer langs øyas beste og mest solsikre strender, men det er likevel forskjell på de tre stedene og det er nødvendig å skille dem som tre ulike reisemål.

Fine strender og en lang strandpromenade
Playa de Fañabe har fine strender med solstoler, vannaktiviteter og spisesteder. Går du sørover langs strandpromenaden kommer du til småbåthavnen Puerto Colón med kaféer og restauranter. Føler du for en lengre tur kan du fortsette hele veien til naboreisemålene Playa de las Américas og Los Cristianos.

Hotelltips

Utfluktstips

  • Badelandet Siam Park med mange vannsklier, bølgemaskin og en thailandsk landsby
  • Dyreparken Loro Parque med spekkhuggere, delfiner og pingviner
  • Øyrundturen Tenerifes hemmeligheter
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Cañadas
  • Delfinsafari, ubåtturer og besøk på naboøya La Gomera

Bestiller du utfluktene hjemmefra er du sikret plass. 

Leiebil
Med leiebil er du fri til å utforske Tenerife på egen hånd. Alt fra fjellandsbyer til vandringsstier, golfbaner, badeland og storbyen Santa Cruz ligger innen rekkevidde.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: