/Alcala

Sensatori Palacio De Isora

av Lars Flatøy, Kundesenteret TUI

Rett ved den vakre landsbyen Alcala på Tenerife ligger dette fantastiske hotellet. Jeg har besøkt en del hoteller i mitt liv, men dette er det fineste hotellet jeg har vært på! Fantastiske mennesker, atmosfære, fontener, bassenger, resturanter og ikke minst utsikten mot havet.

Ønsker du å bevege deg litt vekk fra hotellområdet så er det veldig hyggelig å følge strandpromenaden bort til Alcala som ligger bare noen minutters gange fra hotellet. På veien er det bare å nyte havutsikten. Ønsker du å se mer av øya på egen hånd anbefaler jeg å leie en bil slik at du står fritt til å kjøre rundt. Det tar cirka 30 minutter å kjøre inn til Playa Las Americas hvor det er mye shopping, strandliv og resturanter.

Det er mange gratis aktiviteter på hotellet. Her kan du bli med på alt fra salsakurs, yoga og vannaerobic til tennis og bueskyting. Veldig morsomt for de som ønsker litt aktivitet i ferien. Det er også et treningssenter man kan benytte seg av.

Vil også anbefale noen av utfluktene vi har fra hotellet. Jeg var selv på utflukten Siam Water Park og hadde det kjempegøy. Passer perfekt for familier som har med seg barn. Vil også anbefalle en utflukt til Teide (Spanias høyeste fjell) og en tur til dyreparken Loro Park.

H

Utsikten fra det 260 meter lange saltvannsbassenget på hotellet. Utsikten fra det 260 meter lange saltvannsbassenget på hotellet.

Sensatori Palacio De Isora Sensatori Palacio De Isora