Utflukter Mallorca

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Mallorca har mye å tilby hvis du vil oppleve ting utenfor strendene. Idylliske fjellandsbyer, badeland, båtturer, badebukter og markeder. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Mallorca er som skapt for en aktiv ferie. Vandring, sykling og vannsport er populære tidsfordriv i ferien. Speedbåten Alcudia Sea Explorer tar deg med på snorkling i badebukter. Familier som ønsker å gjøre noe fartsfylt sammen, kan velge badeland som Aqualand og Hidropark Alcudia. Og i Palma Aquarium og på Marineland kan du møte både haier og delfiner.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  En av de mest berømte stedene på Mallorca er dragegrottene, med opplyste dryppsteinsformasjoner. Den samme utflukten tar deg til markedet i Sineu med alt fra stråvesker til olivenolje. Leter du etter idylliske landsbyer, kan du oppleve brosteinsbelagte gater og appelsinlunder rundt Valldemossa og Sollér. Vininteressert? Ikke gå glipp av vingårdsturen med smaksprøver på øyas egne viner.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Båtturer av ulike slag er våre mest populære utflukter på Mallorca. Og det er en fantastisk følelse å kjøre båt og føle vinden i håret når det er veldig varmt. Katamarantur, speedbåt eller en familieutflukt om bord på en ekte sjørøverbåt – uansett hva du velger, kan du se frem til en fantastisk dag på det turkise havet.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  Hvis du vil ha en kveld full av god mat og profesjonell underholdning, finnes det flere alternativer. Med oss kan du se det populære showet Son Amar med sangere, dansere og akrobater. Pirates Adventure er et sjørøvershow for hele familien med dansere og elitegymnaster. En hot partykveld med DJs og klubbmusikk venter på deg hvis du velger Pirates Reloaded – en voksenfest med ekstra av alt.