Palma Aquarium

De besøkende beskriver ofte besøket som «spennende, interessant, lærerikt og morsomt» etter en dag på Palma Aquarium. Og de besøkende, ja de består av både voksne og barn, for denne undervannsverdenen passer hele familien.

Den marine parken har 55 akvarier med 8 000 ulike havdyr som kommer fra 700 ulike økologiske systemer. Hammerhai, rokke, klovnefisk, djevelskate, steinfisk, kulefisk, gullfisk, ål, akkar, krabbe, sjøhest, skilpadde, alligator, pingvin, delfin – ja, kom med et vannrelatert dyr som du ikke kan se i Palma Aquarium...
Og havdyr er ikke det eneste som havparken byr på. Her finnes også Europas største korallsamling samt ulike plante- og algesamlinger.

Det dypeste akvariet i Europa

Et av parkens akvarier er det dypeste i hele Europa og kalles for «Big Blue». Akvariet er formet som en tunnel som man kan gå gjennom. Big Blue inneholder 3,5 millioner liter saltvann, er 9 meter dypt og er hjem for 11 haier.

Et annet spennende område i parken består av et regnskogslignende miljø med en syv meter høy foss. For de minste finnes aktiviteter i form av et lekeland, et hoppeslott, et piratskip og en fontene hvor barna kan kjøle seg ned. Se dyrene bli matet eller prøv å dykke med haier, og barna kan snorkle med piggrokker – her finnes noe for alle aldrer. I parken finnes også en bufférestaurant, kafé og suvenirbutikk.