Playa de Muro

Playa del Muro er Mallorcas største sandstrand. Den er inndelt i fire deler og er totalt nesten 6 kilometer lang. Stranden ligger på den nordøstlige delen av øyen ved feriebyen Muro, ikke langt fra Alcudia. Den består av lys fin sand, og vannet er klart og langgrunt, som har gjort den til en selvsagt familiefavoritt.

Den første strandlinjen heter kort og godt Playa de Muro og er den mest besøkte takket være nærheten til alle forretningene og spisestedene. Her ligger det mange hoteller, og det er lett å finne parkeringsplass. På stranden kan man leie solstoler og parasoller. Det er også muligheter for en mengde vannsporter. Den andre delen er noe roligere, men tilbyr de samme fasilitetene som den første stranden.

Sanddyner og pinjetrær

Den tredje strandlinjen heter Sa Comu. Den er halvannen kilometer lang og inngår i S’Albufera naturreservat. Her er stemningen roligere og man må gå et stykke for å komme til fasilitetene. Stranden er vakkert omgitt av sanddyner og pinjetrær.

Den fjerde og siste stranden heter Es Cappellans og ligger ved feriebyen Can Picafort, som gjør at den er mer besøkt enn Sa Comu.
De tre første strendene kan skryte av å ha fått miljøutmerkelsen «Blått Flagg», et bevis på at stranden holder høy vannkvalitet, høy renslighet, stor sikkerhet og god service.