Reiser
til
Puerto de Pollensa

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

1 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 80,-
  • Øl (50 cl)ca. 25,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SpråkSpansk
  • user-family Befolkning45 560 000

Reiser til Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa er et sjarmerende lite badested med strender, småbåthavn, restauranter ved havet og vakre omgivelser. Pinjetrær kanter strandpromenaden og i sentrum gir den eldre bebyggelsen en god atmosfære.

Puerto Pollensa (også kalt Port de Pollença) ligger i en bukt nord på Mallorca, nedenfor en utløper av Mallorcas store fjellkjede Sierra de Tramuntana. Den lille fiskerbyen har lenge vært et populært badested med mange restauranter og småbutikker. Samtidig bor du bare 8 kilometer fra det større og livligere Alcudia.

Småbåthavn og fiskerestauranter I havnen ligger seilbåtene side om side med en håndfull fargerike fiskebåter. I nærheten finner du både eksklusive boutiquer og butikker som selger håndverk, keramikk, sko og mat. Gå ikke glipp av fiskerestaurantene!

Fine strender Det ligger lyse og finkornede sandstrender på begge sider av havnen. Den lengste av dem er mer enn 500 m lang, men ikke særlig bred. Du kan prøve wind- og kitesurfing eller bare nyte ferien under en parasoll.

Oppdag Mallorca Utfluktsmulighetene fra Puerto Pollensa er nesten uendelige. Det er bare fem kilometer til kulturbyen Pollensa med aner fra romertider. Du kan også leie bil og begi deg ut til den 300 meter høye klippen Cap de Formentor som styrter rett ned i havet som Mallorcas eget Nordkapp. I nærheten finnes det også fine badeviker og turstier. La barna velge og tilbring en dag i vannskliene på Aqualand, kanskje etterfulgt av et besøk blant krokodiller, delfiner og papegøyer på marineland.

Utfluktstips

Dragegrottene med dryppstein Fjellandsbyen Valldemosa og Appelsindalen
* Katamarantur, en dag på havet

Bestill utflukter eller kjøp billetter under fliken Min reise eller i TUI-appen.

Ferietilbud i/på Puerto de Pollensa

Hotell - Puerto de Pollensa

1 hotell