Reiser
til
Paguera

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 4000

Reiser til Paguera

Paguera

Paguera er et trivelig badested med tre fine strender, lave hus, grønne trær langs gatene og masse småbutikker du kan stikke innom. Det er flere par enn barnefamilier som reiser hit og det er mye å velge mellom uansett om du søker strandliv, shopping, tapasrestauranter eller coctailbarer.

Den lille byen Paguera ligger i Mallorcas sydvestre hjørne, mellom Palma Nova og Port d'Andratx og bare 24 km fra storbyen Palma. Det er mest liv langs hovedgaten Avenida Pagueras som kantes av motebutikker, suvenirshopper, kaféer og restauranter.

Tre langgrunne sandstrender

Like fargerikt er Paguera på og rundt de fine strendene, som ligger på rekke og rad etter hverandre. De ligger i ulike bukter og henger sammen via en elegant designet gangvei. Alle tre er langgrunne sandstrender med uteserveringer, vannsport og solsengutleie.

Hotell med fin beliggenhet

Størst og mest sentralt beliggende av strendene er Playa Palmira, der vårt hotell Hesperia Villamil har en perfekt beliggenhet, med stranden på den ene siden og hovedgatens butikker på den andre. Deretter følger Playa Tora og Playa La Romana.

Åser og turstier

I sentrum er Paguera flatt men lenger opp fra havet klatrer byen oppover små og store åser. Like utenfor begynner flere turstier som du kan følge både inn på øya og langs kysten.

Stemningsfulle nabobyer

Bare noen halvmil fra Paguera, i en dal blant mandel- og olivenlunder, kan du oppleve mallorkinsk hverdagsliv i den lille landsbyen Andratx. Der får du et innblikk i en tid når øyboerne levde et stykke fra havet for å være skjermet fra pirater. Fem kilometer unna kan du i tillegg besøke den elegante havnebyen Port d'Antdratx der mange luksusyachter gjør strandhugg.

Ferietilbud i/på Paguera

Hotell - Paguera

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Paguera Vise alle hotell på Mallorca