Utflukter Lanzarote

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

All ære til strender og avslapping, men gå heller ikke glipp av alt det spennende utenfor badestedene. På Lanzarote finnes alt fra lavalandskap med boblende kratere til grotter, hvite byer, turstier og båtturer. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  De som liker å vandre, har kommet rett og kan velge mellom flere forskjellige fotturer med guide, som tar deg forbi både vulkaner, vingårder og "The Valley of the Thousand Palms". Andre spennende opplevelser er å gå en tur på bunnen av havet med en moderne versjon av en tung dykkerhjelm eller bli med på dyphavsfiske.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Den største attraksjonen blant Lanzarotes naturopplevelser er Timanfaya nasjonalpark, med sitt månelandskap av størknet lava, ruter for kamelridning og utsiktspunkter som utløser likes på Instagram. Museet LagOmar er en av kunstneren Cesár Manriques mange unike kreasjoner – en annen er Jameos del Agua med en underjordisk innsjø, restaurant og konserthus plassert i et grottesystem.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  På det glitrende Atlanterhavet rundt Lanzarote kan du bestille flere forskjellige typer katamarancruise med avslapning, svømming og snorkling. Andre båtturer tar deg til nærliggende øyer som den lille, ubebodde Isla de Lobos, den vakre øya La Graciosa med bare 500 innbyggere eller den mye større Fuerteventura, hvor du kan utforske de berømte sanddynene.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  Se på Timanfaya National Park i solnedgang og nyt en minneverdig BBQ-middag på El Diablo Restaurant, som ligger på toppen av en vulkan og bruker varmen til matlaging. Bra, spennende og klimasmart.