Mat og drikke
Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med lokal vin, øl, brus eller vann. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering til kl. 23 (anviste barer/tider).
Måltider
Frokost kl. 7.30–10.30.
Lunsj kl. 13–15
Middag kl. 19–22
Snackbaren serverer varme og kalde småretter kl. 12.30–18.
Ettermiddagskaffe med kaker serveres kl. 17.30–19.
Èn middag i à la carte-restauranten er inkludert, bordbestilling kreves.
Barer
Bassengbaren er åpen kl. 10.30–18.
Lobbybaren er åpen kl. 18–23.
Middagsantrekk menn: Langbukser og langermet skjorte.
All inclusive-innholdet og tider kan endres i løpet av sesongen, f.eks. i begynnelsen og i slutten av sesongen eller ved få gjester.
Halvpensjon med frokost og middagsuffé er inkludert. Hvis du bestiller all inclusive er også lunsj, snacks, en middag i à la carte- restauranten, ettermiddagskaffe og drikke hele dagen inkludert.
Bufférestauranter |
2 |
Restaurant |
Ja |
Barer |
2 |
Bassengbar |
Ja |
Snackbar |
Ja |
Frokost |
Buffé |
Middag |
Buffé |
Middagsantrekk |
Ja |
Kleskode |
Ikke shorts |
Bar |
Ja |