Reiser
til
San Sebastián

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra San Sebastián
  • Enkel middagca. 150,-
  • Øl (cl)ca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SpråkSpansk
  • user-family Befolkningca. 22 000

Reiser til San Sebastián

San Sabestian er den eneste lille byen på den grønne øya La Gomera. Her kan du kjøpe kanariske delikatesser i småbutikkene i gågaten, sitte på kafé i havnen og beundre bygninger fra Columbus' tid samt gå på turer langs vakre vandringsstier i fjellene. I tillegg kan du bo på et unikt paradorhotell med masse atmosfære.
Den sjarmerende lille øya La Gomera ligger bare førti minutter med båt fra Tenerife. Likevel er det som å komme til en annen verden. Klimaet er like bra som på de andre Kanariøyene og det finnes rikelig med små badestrender, bra hotell, sjarmerende strandpromenader og elegante restauranter samt en genuin atmosfære med idylliske landsbyer istedet for høye hotell og masseturisme.

Den antikke havnebyen San Sebastián Den lille hovedstaden San Sebastián har ca. 7000 innbyggere. Her er det mange eldre bygninger i kanarisk stil, en markedshall, en gågate med små designbutikker og flere koselige restauranter i kvartalet rundt havnen. 1500-tallskirken Iglesia de la Asunción og festningen Torre del Conde fra 1450-tallet bidrar til atmosfæren og det lille museet Casa Columbina minner om at det var herfra Columbus la ut på reisen til det ennå uoppdagede Amerika i 1492.

Vakre vandringsstier La Gomera er også et perfekt reisemål for deg som liker naturopplevelser og å vandre med utsikt mot hav og dalfører. Til tross for at øya bare er to mil i diameter, er det høyeste fjellet hele 1485 moh. I nasjonalparken Garajonay ligger en eldgammel laurbærskog som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og her finner du mange av de fineste turstiene.

Se deg om med leiebil
Med leiebil kommer du deg enkelt rundt til turstier, badestrender og landsbyer.

Andre utfluktstips

  • Hvalsafari der du kanskje også får se delfiner og havskilpadder.
  • Øyrundtur til fots og med buss
  • Guidet botanisk vandring i den unike laurbærskogen

Slik kommer du hit Reisen hit går via naboøya Tenerife der flyet lander. Ca. 20 min med buss fra flyplassen, deretter en fergetur på ca. 50 min til La Gomera. Båten legger til i havnen i San Sebastian og du kan spasere eller ta en taxi til hotellet.

Ventetid i Los Cristianos Avhengig av flyets ankomsttid oppstå det alltid ventetid (opptil flere timer) før fergeturen. I så fall kan du deponere bagasjen på terminalen slik at du kan se deg om i Los Cristianos' sjarmerende havn.

Ferietilbud i/på San Sebastián

Hotell - San Sebastián