Populære Kanariøyene

Reisetips til Kanariøyene

Gebyrfri ombooking og åpent kjøp i vinter!

Nordmenns mest populære reisemål, år etter år, er Kanariøyene! Her får du fantastiske strender og et behagelig klima året rundt! Samtidig kommer det nye badeland, tapasrestauranter, moderne shoppingsentre og trendy strandbarer. Du finner også naturopplevelser og det genuine kanariske rett rundt hjørnet, og med en flytid på kun 5-6 timer, er det ikke rart Kanariøyene er vinterens feriefavoritt.

God ferie!

Velg Kanariøy:

Lengter etter sand mellom tærne

Du trenger ikke reise lenger enn til Kanariøyene for å oppleve herlige strender, lange frokoster ved havet, fantastisk tapas og freshe hotell. Se gode tilbud både denne og neste vinter.

Få inspirasjon til din neste drømmereise til Gran Canaria:

Road trip på Gran Canaria – lei bil og utforsk øya

Vakre serpentinveier og mektige utsikter – check. Pittoreske landsbyer med genuine lokal kultur – check. Sjarmerende markeder å rusle rundt på – check. Ja, du ser det jo selv. Gran Canaria er som skapt for en road trip med leiebil. Uansett hvor du kjører er det fint, men vi gir deg likevel noen gode tips til veier, stopp og severdigheter.

Gran Canaria med barn – de beste tipsene

Sommeren 2018 ville familien Liv prøve noe nytt, og de valgte å dra med TUI til Gran Canaria. De bodde på Tres Vidas, ett av fem hotell på området Bahia Feliz. Familien så frem til late dager med sol og bad, kombinert med oppdagelsesferder rund omkring på øya. Her kommer dere beste tips til reisen samt opplevelser på Gran Canaria med barn.

En matreise i Las Palmas

Mercado de Vegueta i Las Palmas begynte som et åpent handelssted i 1787. Eller som markedets største og mest fargerike fruktselger José Quintana uttrykker det: ”Min familie har solgt frukt her siden før det var et marked. Bare noen esler, vogner og våre varer. I dag er markedshallen, som ble oppført i 1858, et selvsagt innslag på Gran Canaria-reisen for den matinteresserte og en grobunn for både det lokale og tradisjonelle, så vel som nye initiativ.

Fottur på Gran Canaria – nye opplevelser på Kanariøyene

Opplev en annen side av den populære Kanariøya ved å begi deg ut på vandring på Gran Canaria. Med litt planlegging og et bra kart kan du enkelt legge opp din egen rute eller en annerledes dagsutflukt. Du får oppleve urørt natur, skiftende landskap og storslåtte utsikter. Når du legger ut på tur her, merker du fort at øya har flere ulike klimasoner. På en og samme tur kan du oppleve både subtropisk varme, skoger, raviner og alpelignende fjellområder.

Få inspirasjon til din neste drømmereise til Tenerife:

Bassengområde

Klimakompensert ferie?

Her får du tips om hotell på Kanariøyene der klimakompensasjonen er inkludert i prisen. Velger du å fly med TUI fly eller TUI Airways er i tillegg klimakompensasjon av flyreisen inkludert.
Les mer her