Nordmenns mest populære reisemål år etter år er Kanariøyene! De byr på mer enn bare sol og strand og er i stadig utvikling. Her får du fantastiske strender og et behagelig klima året rundt! Samtidig kommer det nye badeland, tapasrestauranter, moderne shoppingsentre og trendy strandbarer. Du finner også naturopplevelser og det genuine kanariske rett rundt hjørnet. Og med en flytid på kun 5-6 timer, er det ikke rart Kanariøyene er vinterens feriefavoritt nummer 1.

Nedenfor ser du våre reisetips og råd til hver av de 4 store øyene - hvilken velger du? God ferie!

Hvorfor Kanariøyene med TUI?

  • Nøye utvalgte hotell
  • Charterfly fra 12 flyplasser i Norge
  • 24 RIU-hotell - ekslusivt hos TUI
  • Personlig hjelp fra kundeservice
  • Bestill trygt med pakkereiseloven

Gran Canaria

Gran Canaria er nordmenns største favoritt!
Her kombinerer du shopping, strand- og uteliv med vakre omgivelser. Velg alt fra den lille storbyen Las Palmas og fornøyelsesmetropolen Playa del Inglés til mindre og sjarmerende Puerto de Mogán og det det elegante feriestedet Las Meloneras. Gran Canaria går aldri av moten!

Tenerife

En av de mest besøkte Kanariøyene er favoritten Tenerife.
Øya byr på større feriebyer, som Playa Las Americas, med et stort utvalg av restauranter, barer og butikker til roligere reisemål som Los Gigantes, med koselig havn og strender med svart sand! Her finner du også den kjente vulkanen Teide, som er Spanias høyest fjell og vel verdt å besøke.

Lanzarote

Hvitkalkede hus, nasjonalparker og majestetiske sanddyner venter deg på Lanzarote.
Nyt behagelig ferieliv på de vakre Papagayostrendene, utforsk øya med leiebil eller ta beina fatt og opplev naturen på Lanzarote med en gåtur på en av de mange turstiene. Og vil du windsurfe har du gode muligheter til det på flere av strendene.

Fuerteventura

Lange og brede strender er kjennetegnet til den eldste av Kanariøyene, Fuerteventura.
Her finner du gyllebrune sandstrender, som er perfekte for gåturer hånd i hånd eller vannaktiviteter som surfing og kiting. Fuerteventura er et populært reisemål, men fremdeles en uoppdaget perle for mange nordmenn.