Reiser
til
Portinatx

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
 • Enkel middagca. 200,-
 • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SpråkSpansk
 • Befolkningca. 510

Reiser til Portinatx

Portinatx er et koselig reisemål mellom strandviker og grønne fjell. Perfekt for deg som vil slappe av med bad, restaurantbesøk og spaserturer, men også kunne dra på utflukter til Ibizas mer livlige steder. Ved en av byens tre strender ligger vårt TUI Sensimar-hotell for voksne som reiser uten barn.

Portinatx var fra begynnelsen en fiskerlandsby, men nå domineres den av sommervillaer og hotell. Byen ligger på Ibizas frodige og fjellrike nordkyst, der tempoet er roligere og den vakre naturen er nær. Overalt omgis du av åser med pinjetrær, skulpturelle kalksteinsklipper og idylliske små badeviker.

Byliv og sandstrender

Selve byen er like harmonisk med sine lave hvitkalkede hus. Du kan spasere gjennom den på mindre enn en halv time og langs veien passerer du et halvt dusin restauranter med fersk fisk på menyen og innbydende uteterrasser. De tre smp strendene ligger i hver sin bukt og er langgrunne med klart vann, så dykkemaske og snorkel er et pakketips.

Se deg rundt

Når det gjelder shopping finnes det for det meste bare småbutikker med suvenirer og badeartikler. Vil du ha mer å velge mellom går det turer med båt til den fargerike badebyen San Antonio. Og du kommer deg enkelt med lokalbuss, taxi eller leiebil til Santa Eulalia og Ibiza by.

Ibiza som helhet

Ibiza er en øy med attitude. Mottoet er "bohem chic" og i Ibiza by ser du mange ekshibisjonistisk kledde kunstnere, klubbdronninger og moderne hippier. Samtidig har Ibiza en vakker natur med olivenlunder, mandeltrær, kalksteinsklipper, hvite små landsbyer og ikke minst badebukter – det finnes rundt 50 strender på øya.

Lange dansenetter – for den som ønsker

Vil du ønsker å utforske Ibizas klubbliv skal du velge Playa d'en Bossa. Et av hotellene våre er Ushuaia Ibiza Beach Hotel, med sin berømte DJ-scene. De fleste andre feriestedene domineres av par og familier som bader, spiser gode middager og legger seg før midnatt. De største og mest overdådige nattklubbene ligger i landlige omgivelser, åpner sent og selger (ganske dyre) billetter med busstransport inkludert.

Se deg om med leiebil

Det er mye å oppleve på øya, og vi har enda ikke nevnt den sjarmerende gamle delen av Ibiza by, som med sine ringmurer, trange smug og kirker oppe på en høyde står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Vil du se deg om i eget tempo kan du leie bil for en eller flere dager allerede hjemmefra.

Utfluktstips

 • Katamarantur med sol og bad
 • Besøk på det kjente "hippiemarkedet"
 • Dagstur til naboøya Formentera
 • Kveldstur i gamle og nye deler av Ibiza by

Ferietilbud i/på Portinatx

Hotell - Portinatx

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Portinatx Vise alle hotell på Ibiza