Utflukter Gran Canaria

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Opplev Gran Canaria utenfor solsenga. Her på den mest populære Kanariøya kan du vandre i fjellene, seile katamaran, dra på jeepsafari og ta med familien på delfinsafari og til badeland. Bestill direkte via knappene nedenfor eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Hvis du er ute etter vannaktiviteter har du kommet til rett sted. På Gran Canaria kan du bli med Blue Explorers dykke- og snorkleutflukter, prøve dyphavsfiske og seile katamaran for å spane etter delfiner. Vi har også utflukter med fokus på vannsport, der du får prøve alt fra body board til parasailing. Reiser du med barn kan vannskliene på Aqualand være oppskriften på en perfekt dag.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Er du interessert i naturen finnes det flere utflukter der du får oppleve øyas sandørkener, barskoger og vulkanske fjelltopper. Gran Canaria høydepunkter tar deg med til Roque Nublo-klippen, Fatagadalens raviner og øyas mest sjarmerende by, Teror. Velger du En smak av Gran Canaria får du smake vin, kaffe og mat som blir produsert på øya. Og på jeepsafarien besøker du både Santa Lucia og De tusen palmers dag.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  En dag på havet kan være prikken over i’en i ferien. Du kan velge mellom flere ulike katamaranturer eller seile med en tradisjonell tyrkisk gületbåt. Om bord på trebåten Aphrodite nyter du god mat og drikke mens du kjører langs sydvestkysten. Vil du ha en spa-opplevelse skal du holde utkikk etter våre utflukter til øyas senter for thalassoterapi.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  Gran Canaria lever opp til sitt rykte som en øy med folkeliv langt ut i de små nattetimer. Du velger selv hvilket nivå du vil ha på utelivet. På Summit Sunset Tour begynner kvelden med et glass cava i solnedgangen mens du nyer utsikten over øyas høyeste topp, Pico de la Nieves, før det er tid for selve middagen. Et annet tips er Tapas & Shopping i Las Palmas – en helkveld i den vakre hovedstaden.