Aqualand Maspalomas

Det spiller ingen rolle om du tilbringer ferien et steinkast fra både hav og basseng. Badelandet ender likevel ofte opp som en storfavoritt blant potensielle utflutlsmål blant familier.

På varme dager er Aqualand Maspalomas på Gran Canaria et utmerket alternativ for både kjølige og fartsfylte fornøyelser. Badelandet har noe for alle aldre i familien, og byr på alt fra raske vannsklier som øker adrenalinnivået i kroppen til en minipark for de minste plaskerne i gjengen.

Mange velger å kombinere en utflukt til Aqualand Maspalomas med et besøk på den nærliggende dyreparken Palmitos Park.

Et badeland for alle smaker

For deg som er ute etter et adrenalinkick i vannform, vet du at du har kommet til rett sted når du hører navnene på vannskliene, eller hva sier du til f.eks. Adrenalina, Crazy Race og Tornado? Racer Twin Turbolance er en dobbel vannsklie som går inn i hverandre, perfekt for badegjester som vil konkurrere med hverandre. Aquamania er en tunnelvariant som går skikkelig fort, og prøver du deg på Boomerang, får du skli både frem- og baklengs.

En roligere om mer familievennlig variatn er den populære vannattraksjonen Mamur, der badegjestene suser ned i en enorm badering. Det er også mulig å få sin tilmålte del av strandliv i vannparken. På Discovery Beach får de besøkende en følelse av å befinne seg ved havet, ikke minst når bølgemaskinen setter i gang.

Mini Park - for små barn

Yngre badegjester henger gjerne på Mini Park, som er tilpasset til vannleker for de aller minste i familien. Et kjærkomment innslag som garantert skaper mye moro, er den store vannbøtten som med jevne mellomrom tømmer innholdet sitt over barna som et fossefall i miniatyr.

Glem ikke å ta med flippflopper eller andre badesko, for den stekende solen varmer opp bakken ved bassengområdet på dagtid. Badevannet varmes bare opp av solen, og er altså ikke temperert.