Utflukter Fuerteventura

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

Fuerteventura er kanskje mest kjent for sine lange lyse sandstrender. Men på øya finnes det også mye å gjøre hvis du liker sport, eventyr, båtturer og vakker natur. Bestill direkte via knappene ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Mye på Fuerteventura dreier seg om hav og strender. Du kan velge mellom flere forskjellige katamaranturer, dra på snorkleutflukt, prøve jetski eller prøve ubåtsafari. Hvis du vil bli på land, kan du sykle terrengsykkel sammen med en guide som tar deg gjennom vakker natur via daler og små fiskevær.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Hvis du vil oppleve det beste av Fuerteventura på en dag, er det øyrundturen du bør satse på. I tillegg til den lille byen Betancuria med kolonibygninger og den azteker-inspirerte kirken i Pájara, kan du smake på den lokale geitosten på en gård. For de som ønsker å se flere av Kanariøyene er det dagsturer til både Gran Canaria og Lanzarote.

 • Båtturer & avslapping

  Båtturer & avslapping

  Forlat land og føl vinden i håret ditt. Om bord på en katamaran kan du se etter hvaler og delfiner som lever i det varme vannet rundt Fuerteventura. Hopp uti og svøm eller snorkle. Eller bare len deg tilbake og slapp av under den hyggelige turen. Velg mellom flere ulike turer, alt fra Papagayo-strendene til den lille øya Isla de Lobos.

 • Shopping

  Shopping

  Slå to fluer i et smekk og bli med på en utflukt til Lanzarote. I den fine marinaen Marina Rubicon i Playa Blanca er det mange små butikker med klær, sko og interiørartikler. På utendørsmarkedet kan du kjøpe kunst og lokalt håndverk. Et annet tips er å bli med på markedet i Corralejo, som selger alt fra lokalprodusert ost til håndlaget smykker.