Parque Natural de Corralejo

Visste du at Kanariøyenes største sanddyner finnes på Fuerteventura?

Spennende naturpark ved Corralejo

Der er et goldt ørkenlandskap, kilometervis med sand som brer seg ut til byen Corralejo. Dynene består av lys, myk sand som danner en fantastisk bakgrunn for havets turkise farge. Men ikke langt unna, sørover inn mot land, endrer landskapet seg plutselig og forvandles til et dramatisk vulkanmiljø med voldsomme klippeformasjoner og en mørkere fargeskala. Kontrasten kan ikke være mer slående.

Sanddynene ligger inntil livlige strender med knallblått havvann. Her kan det blåse opp ganske kraftig, så tenk på at badeforholdene er mer barnevennlige på andre deler av øyen. Husk også å ta med beskyttelse mot solen, vann og noe å spise ettersom det ikke finnes noen butikker eller kafeer i naturreservatet.

Rastløs? Her er det mye å gjøre

Naturopplevelsen og roen er fantastisk i Parque Natural de Corralejo. Men her finnes det også flere aktiviteter for den som vil bevege seg litt. Inne i byen tilbyr arrangøren alt fra dynesykling til kitesurfing og vandreturer i vulkanlandskapet.

Til slutt. Glem ikke kameraet. Parque National de Corralejo kan lett rangeres blant verdens mest Instagram-vennlige steder.